Témata uživatele Martin _2

Témata uživatele Martin _2

Téma Poslední reakce
Zdravím všechny,rád bych někam vypadnul příští víkend (někam k moři nejlépe). Termín 25. odpoledne (pouze Praha) nebo 26. to už by mohla být i Vídeň. Návrat 29. nebo 30.10. destinace nejlépe někam k mořiMáte někdo nějaký konkrétní nápad?Díky moc :-)  .
Ahoj cestovatelé, dokážete mi prosím někdo poradit co možná nejlevnější ubytování v Bergamu. Ideální by byl nějaký hostel za pár eur ale nic moc jsem nenašel, jde nám jen o přespání na jednu noc. Věřím že v Bergamu už byla spousta z Vás, tak budete mít nějaký tip :).díky předem za tipy .
bergamo ubytování hostel?
Ve fóru Tipy na ubytování
1 odpověď
Zdravím, dokázal by mi někdo z Vás prosím dát tip jak by šlo nejlevnějc poskládat dvě letenky na Maledivy Male na Vánoce, termín 22.12.-29.12. +- 3 dny oba směry, zatim sem našel za cca 18K nejlíp. díky komukoliv za tip :)  .
Maledivy na Vánoce
Ve fóru Hledám letenku
3 odpovědi
zdravím cestovatelé, nevím jestli už jste to postřehli, ale jsou naplánované stávky na letištích po celém Španělsku na dohromady 25 dní do konce roku viz. https://www.thelocal.es/20170816...-septemberpokud to tak nakoned dopadne, tak to bude asi pěknej kolaps na letištích :D druhá věc je že se jeden den týká i mě a to 17. září letu z Fuerteventury (22:45 departure), proto mám dotaz, jak to bude s mym letem pokud bude v tenhle den stávka?  .
Stávka na španělských letištích
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
Zdravím, před nějakou dobou sem letěl EWR-CDG-PRG, s tim že na přestup v Paříži byla hodina, možná hodina deset. Jenže, na Newarku sme nedostali vytisklej palubní lístek na let z Paříže do Prahy a tak vzniknul v Paříži problém. Přistáli sme sice na čas, jenže než sme se vymotali z letadla a dojeli autobusem na ten správnej terminál, uplynulo aspoň půl hodinky, a pak už bylo samozřejmě pozdě na check in a aby nám dali boarding pass. Přehazovali si nás z jedný přepážky na druhou, byly dost nepříjemný zaměstnankyně a pak teda jedna nás dala na let o osm hodin dýl, ale byla děsně nepříjemná jako že normálně by se tohle mělo platit že sme přistáli na čas atd.. Tak by mě zajímalo kde sme udělali chybu aby se tohle nestalo příště. nějak sme to neřešili že sme neměli palubní lístek na tenhle let, kiosek nám v EWR vytisk asi tři papíry tak sme tomu nepřikládali nějakou váhu a mysleli si že něco bude správný Jinak letiště CDG šílený, kufr mi mimojiné samozřejmě nepřišel, přivezli mi ho teda další den domu ale rozbitej a total prošacovanej. .
Kde byla chyba?
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ahoj, zajímalo by mě, jestli jde si k příručnímu zavazadlu (budu mít batoh normálně školní velikosti) a k němu si připnout spacák? Nechaj mě to takhle bez problému? Páč jsem četl že třeba ženský můžou mít k příručáku ještě nějakou kabelku nebo tak, takže to už pak takovej rozdíl neni si myslim. Páč do kufru se mi asi nevejde vzal by tam hodně místa a celkem nutně si ho s sebou musim vzít. Spacák neni žádnej mega. Pro doplnění letim s ČSA PRG-AMS a poté s KLM AMS-SFO. díky za jakoukoliv radu  .
Příruční zavazadlo + spacák?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
7 odpovědí
Ahoj, v červnu letím na celý prázdniny makat do Cali, a letím z Prahy přes AMS do SFO (9:50 ráno z AMS), tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto letem z AMS Boeingem 747-400 společnosti KLM, co očekávat všechno za jídlo, jak je to s pitim jestli si můžu celou cestu objednávat ) ...dostanu nějakou deku nebo tak něco? Zkrátka mě zajímají všechny tyhle detaily... Takovouhle dálku letím poprvé.. Popř. doporučení na nejlepší místo v B747  .
AMS - SFO s KLM, letěl někdo? :-)
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Ahoj, jedu na léto makat do USA, budu kousek od Santa Cruz, a po skončení práce se potřebuju dostat nějak do NYC, odkud mám placenou letenku do Prahy. Tak se chci zeptat, kdo je zběhlej a má zkušenosti s cenama letenek po USA. Pro mě by bylo nejlepší letět ze San Francisca nebo San Jose, tak mě zajímá na jakou cenu se jde dostat? Momentálně to je tak 180$, což se mi zdá docela dost, ještě před vánocema se to pohybovalo kolem 140$ (s výhledem pár měsíců dopředu). Nevíte někdo jaký je minimum, za který se dá v nějaký akci pořídit nejlevnější letenka a s jakym předstihem cca? Poletim tak kolem 8. září. díky všem!  .
letenka Kalifornie - NYC, jaká cena je dobrá?
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Zdravím, zajímalo by mě, jaké sporty (baseball, basketbal, americkej fotbal, hokej..) se dají vidět koncem srpna a začátkem září? Moc se nevyznám v ostatních sportech než v hokeji takže nevím kdo kdy má sezónu kdy hrajou přípravný matche a tak, takže budu rád za každou odpověď a radu! díky  .
USA: jaké sporty lze vidět přelom srpen/září?
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí