Příspěvky uživatele Ondřej Götthans

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Podařilo (přes Student Agency) a dokonce jsem ho i dnes na infolince úspěšně využil. Stačilo jen 60 min. diktování požadovaných informací po telefonu. Jestli touto rychlostí QR řeší ty statisíce/milionů refundací a nových rezervací po telefonu, potěš koště.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přidám zkušenost s únorovou rezervací BUD-SJU. V sobotu jsem si všiml, že byl zrušený let SJU-ATL (žádná notifikace nepřišla), tak jsem obratem kontaktoval Air France přes FB s požadovanými lety (přes AMS s KLM místo přes CDG) a během pár hodin přebookováno bez jakéhokoliv problému. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

FYI, už má oficiální odpověď po 14 dnech:


"You will not be able to use the EMD voucher for online reservation. Currently all our worldwide contact centres are closed. Try ringing DOHA office +974 4022 6000 press 0 to speak to operator they have reduced office hours 7am to 3.30pm Monday to Wednesday, Thursday 7am to 3pm."

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevíte prosím, jestli jde EMD voucher využít při online rezervaci? Snažím se to zadat ve všech možných tvarech a nic, stále stejná hláška "This offer is no longer valid. However, you may continue to book using our standard fares.(CUG012)".

0
Citovat Zobrazit ve vláknu