Příspěvky uživatele Gateec

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

A co třeba zažádat o let na Flores a letenku z Flores si koupit již za své? Myslím, ze stojí kolem 40 EUR, což není tak hrozné. A pro návrat z Corva by se vám to již třeba časově do těch 24 hodin vešlo a měli jste je tak zdarma. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi to opravdu zpřísnili. Ale ono ani letecky bys neměl jistotu, ze byste se tam dostali. Den po našem příletu na Flores byly zrušeny všechny lety z a na ostrov kvůli větru, takže i ten na Corvo. Je pravda, ze říjen je větrnějsi než léto, takže šance byste měli větší. Taky nas nejvíce mrzelo, ze jsme si nemohli vyzkoušet ten superkratky přelet mezi Corvo a Flores, navíc tak malým letadlem. :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Psala jsem si s Linou Medeiros, tak ještě můžeš zkusit počkat pár týdnů a poslat nový mail. Třeba už bude přidělen tvůj dotaz někomu jinému. :D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přijde mi, že ty podmínky zní úplně stejně jako loni. A to nám letenku z Corva bez problému vystavili. Konkrétně termínově to vycházelo takto: 23.10. let Corvo-Flores (12:55-13:10) a následně Flores-PDL (15:45-17:00). Z PDL jsme odlétali 24.10. do Porta ve 13:10. Takže mezi časy odletu z Corva a odletu z Ponta Delgady bylo více než 24 hodin (i když jen o kousek). 

 Původní plán byl zůstat tři dny na Flores (tam jsme se dostali právě díky letenkám zdarma) a pak plout tím mini trajektem na Corvo. Bohužel kvůli velkým vlnám byly oba trajekty daný den zrušeny. Takže pobyt na Flores jsme si o dva dva dny protáhli a letěli do PDL rovnou odtud.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tuhý šampon je stejné konzistence jako klasické tuhé mýdlo na ruce, takže v sáčku být nemusí. Myslím si, že to je podobný případ jako s malými švýcarskymi nožiky, oficiálně jsou snad do 6 cm čepele dovolené, ale kdyz narazis na “blbce”, muže té nechat vyhodit i jej. Nevím, jestli ma pak cenu se s nimi dohadovat... Raději jsem jim to tam nechala.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Andrea napsal(a):

Doporucujem miesto sprchaca nejake prirodne tuhe mydlo (umyjete s tym tvar, telo, riady, posluzi aj pri holeni alebo prani, napr. Ponio, Mylo, Naturinka, Caltha, Bio-D.....), miesto klasickeho samponu tuhy sampon (napr. Ponio je dost dobre), a deo tiez tuhe (opat Ponio :D ) alebo krystal. Priroda sa vam podakuje a vy nemusite riesit maly sacok :)

V říjnu mi tuhý šampon i tuhý rozcesavac zabavili na letišti na Azorech (PDL). :D Nechápu. Měla jsem je dvou kovových krabičkách, týpek he dost dlouho zkoumal, vysvětlovala jsem mu, ze je to na vlasy, ale byl nekompromisní, asi nevi, ze přípravky na vlasy nemusí byt jen tekuté. V Hahnu ani Portu s tím neměl nikdo problem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tento seznam snad už bude konečný. Opravdu tam těch 40-50 letů denně zrušených je. Ten počet na seznamu se musí vynásobit šesti. Je to vždy pro každé pondělí, každé úterý atd. Sama v to doufám neb v říjnu mám s nimi naplánováno pět letů, na tomto seznamu naštěstí ani jeden z nich není. I když včera byl zrušený stejný let, který za čtyři týdny využijeme.

Jsem velmi zvědavá, jaký bude skutečný důvod, protože si nedovedu představit, že by byli ochotní si jen tak naštvat skoro půl milionu lidí.... Na FB se jim hodnocení pomalu blíží jedničce...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dle pravidel jsem využila jeden odkaz z této stránky (děkuji) a přidávám svůj. :)

https://www.booking.com/s/11_8/procha44

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Při koupi letenek jsem si zakoupila i sedadla, takže check-in jsem mohla udělat již teď. Dnes budu ještě objednávat letenky z Corva na Sao Miguel. Na tento let jsem velmi zvědavá, na Flores je tam přestup do jiného letadla, takže první let trvá se vším všudy sotva 15 minut.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Moc děkuji za inspiraci! V říjnu jedeme na dva týdny na Azory a chtěli jsme projet vícero ostrovů. Letenky mezi nimi jsou však drahé a trajekty dlouhé trasy již mimo hlavní sezonu nejezdí. Zakoupila jsem tedy na šest dní po příletu na Sao Miguel dvě letenky z Lisabonu navíc (po 650 Kč/ks), které reálně neproletíme. Na jejich základě mám již dvě letenky "zdarma" na Flores v e-mailu. Jen po mně při rezervaci nechtěli boarding pass, ale ticket - potvrzení, které přišlo na e-mail po zakoupení letenky. Celý proces schválení byl velmi krátký.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu