Příspěvky uživatele Dominik Korolus

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Nakonec vyzkoušíme Thasos car hire. Stránky vypadají dost pochybně, ale majitel normálně komunikuje přes email. Po dovolené můžu poreferovat, kdyby se to v budoucnu někomu hodilo ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny cestovatele. Na začátku Dubna se chystáme na Kypr do města Paphos, znáte někdo zde/na letišti Paphos půjčovnu aut která nevyžaduje kreditní kartu případně deposit? Na Mallorce jsme takovou našli bez problému, tak si říkám, že i zde by mohla nějáká působit. Zatím jsem však našel jen celkem pochybné společnosti (např. téměř nefunkční stránky apod.) máte někdo zkušenosti? :)

Předem děkuji za rady.

DK.
0
Zobrazit ve vláknu

Vážení cestovatelé, za 2 týdny letíme do Edinburghu (auto si nepůjčujeme) a tak bych se rád zeptal co byste nám doporučili vidět v nejbližším okolí (nemáme problém využít místní dopravy a trochu si popojet) Jedeme na 5 dní, jeden den už máme naplánován výlet do Glasgow. Nějaké tipy na další okolní města, scenérie aj. v dojezdové vzdálenosti řekněme 3-4 hodky max. co stojí za to vidět? Budu rád i za nějaký tajný tip v Edinburghu o kterém se moc neví.

Pokud by mi v návaznosti na to byl schopen někdo poradit jaká legitka/pass na zdejší dopravu se vyplatí nejvíce vzhledem k doporučeným destinacím budu moc vděčný :)

Předem díky ;)

Dominik.

0
Zobrazit ve vláknu

Když kouknu přes rentalcars na tuhle společnost, tak v podmínkách smlouvy je záloha 600E :(

Pokud kouknu přímo na jejich stránky píší tam toto:

You can take out OK PREMIUM COVER coverage which removes the excess. This starts at €20.00/day, varying according to the category. Cover also includes 24-hour road assistance and possible damages to wheels, windows, bodywork and paint.

If you do not want to take out OK PREMIUM COVER, it is compulsory to leave a minimum excess of €600 and maximum of €3,500 on a Visa or Mastercard credit card, depending on the category chosen.

Takže pokud si zaplatím to jejich pojištění "ok premium cover" tak nemusím skládat zálohu? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatelé

V červenci se chystáme s přáteli na 8 dní na Mallorcu a rádi bychom si zde půjčili auto. Máte někdo nějaké recenze/zkušenosti se zdejšími půjčovnami?

Našel sem pár recenzí na ne moc vychvalované společnosti u kterých měli lidé problémy s vrácením, penězma apod.

Dalším důležitým bodem, který možná nebude splnitelný je, že bychom nechtěli skládat žádnou zálohu, příp. jen v malé výši (částky tipu 600E nebo 1100E na které jsem narazil jsou pro nás dosti vysoké)

Zatím sem našel dobré hodnocení na CICAR půjčovnu, která údajně depozit nevyžaduje nebo vyžaduje jen malý (na stránkách jsem našel že max. do 150E) Máte s nimi někdo zkušenosti?

Předem díky za jakékoli rady ;) 
0
Zobrazit ve vláknu