Příspěvky uživatele Sam

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Perhentiany jsou uzasne i když před deseti lety byli ještě uzasnejsi, ted uz jsou plaze hodne zastavene, hodne odpadku, ale snorchlovani je zde snad nejlepší v asii.
Co se tyce sezony , byli jsme zde jak na zacatku sezony tj, začátek dubna, tak na konci, začátek rijna, a ještě se to dalo, more je sice rozbourene a to není moc na klidne snorchlovani nebo třeba vylety na kajaku. Jeden den nam cely proprselo, a co chces delat na malem ostrove když prsi cely den. Mimo sezonu snad jezdi lode jen na coral bay na kecilu a jen když není rozbourene more:) Pokud chcete pekne ostrovy na prosinec a doporucoval bych male ostrovy v kambodzi dostupne ze sinhouli....smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Idealni zacit az v Yogokarte udelat okoli a pokracovat Bromo, Ijen, Bali, Lombok, Gili. To je hlavni turisticka trasa, takze cestovani bude podobne jako v Thajsku. Kdyby jste chteli něco specialni tak na ostrove Madura byvaji velke zavody buvolu, většinou vždy v zari. Jezdi se tam ze Surabaje, které je na te hlavni turisticke trase. Pripadne lze ještě zacit trasu v Semerangu odtud udelat vylet do NP Karimjawa a prejet 4h cestou přes javu do Yogokarty a pokracovat dále.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jestli chces nechat propadnout let tam a tak s letem zpatky nepocitej ten ti taky propadne .

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dle me zadny zadrhel neni, chteji proste konkurovat cenou evropskym destinacim. Osobne bych volil taky radsi evropu kde je teplo a slunecno, nez vetrno a destivo...
.... o pocasi v dominakane
Ještě horší je zdejší počasí pak od srpna do listopadu, protože se zde vyskytují hurikány – zasažené oblasti jsou pak totálně zdevastované, jejich rekonstrukce trvá vždy několik měsíců.

Během hurikánů jsou i turisté ohroženi na životě, takže toto období není pro návštěvu příliš doporučováno.

Obecně tedy platí, že dovolenou v Dominikánské republice byste si měli naplánovat spíše v období Vánočních svátků než uprostřed léta – nedejte tedy na lákavost last minute nabídek mimo hlavní sezónu, protože déšť vás nenechá chvíli v klidu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Urcite si rozmysli jak se chces dostat pres tichy ocean do JA, pripadne opacnym smerem, protoze tento jednosmerny prelet te muze stat vic nez vsechny ostani letenky. Jinak levne jednosmerky ma Condor z nemecka do Salvadoru bahia.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ty jednosmerne prelety z JA na sever fakt silene, zkusil jsem one-way Bogota - Panama , 1,35h let a cena 12000Kc:) Nenasel by někdo nejaky prelet do cca 5000KC, nejlepe z Limy kamkoli na sever?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kup letenky s turkama do BKK za tech 11.8, jak zde bylo inzerovane a nic neres, usetris na preletech které diky domu koupis v predstihu v promo za 500kc. Urcite doporucuji Ko lipe, skvely ostrov, kde najdes jak soukromi, tak vecerni život, kde najdes ubytovani na plazi za 500 Bahtu za chatku, kde si za snorchlujes, kde muzes delat vylety na okolni ostrovy. Na langkawi jsou akorát tak plaze na vyfoceni, snorchlovani zadne, plavani taky nic moc, diky te hore jsou tam často mraky, takze jedine plus je duty free ostrov s levnym pitim a jídlem, pro me to je takova asijska malorka:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

I když davam stejne data a lety ( 1.7 az 1.9 ) jako ty tak me to přes expedia.com nebo.ie dava standartni ceny kolem 557dolaru na osobu. Tak nevim jakto ze ti ro dava takovou cenu rozhodne jestli ti to projde platba tak kupuj:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Do Yogyakarty se da dostat levne i z Kuala Lumpur. Nas vysla v promu za 99 RM cca 600Kč. A letenka do KL vychazi z Budapesti s Emirates ( pripadne Qatar, Airfrance) pod 13000Kč.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Student agency uz dava parkovne nebo bus jen kdyz si koupis zajezd za minimalne 14t na osobu:(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Před pul rokem jsem zakladal na akci Dubaj se Smartwings kartu Visa entropay, a dnes mi prisel mail, ze mi strhavaji 3.75 Eur pro pulrocni necinost, nyní tam mam ani ne 2 Eur, kartu jiz nebudu používat, lze cely ucet nejak zrusit, pripadne co se stane, když to necham byt, nemůžou si strhnout peníze z karty z které byly posilany peníze.

0
Zobrazit ve vláknu

Bohuzel, platnost byla jen mesic a nikdo nejevil zajem, tak jsem si koupil norimberk - cancun za necelych 400e, mimochodem tento tarif je stale k dispozici, idealni zkombinovat s Belize a Guatemalou.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Myslite, ze na recepci hotelu vidi, ze jste za hotel zaplatili treba jen 6 dolaru?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zmena jmena u easyjet mas 1050 osoba let tj celkem min 4200. To ti moc nezbyde:) vic dostanes za storno, vracene letistni taxy. A lidi tady jsi koupi letenku napr s transavii na kdy potrebuji ktera je vetsinou vzdy kolem 100e.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jednosmerky jsou vetsinou drazsi nez zpatecky. Takze se divej spis na ruskou ci ukrajinskou aerolinku, ty myvaji i levne jednosmerky. Nebo charter typu condor, air berlin na primo do nemecka. A nebo nejlepe pokud ti nevadi kopani a neco chces po ceste i videt tak to slozit low cost trasy typu kuala - katmandu(colombo) s air asia , katmandu(colombo) s fly dubai a z dubaje uz s wizz , smart, fly dubai. Nebo pres manilu s cebu az bude zase za peso:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prave udelan booking Praha- muzeum Area za 6.7$ vcetne snidane a dava to hotel Three Crowns Hotel.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Spis jestli ma nekdo nejake zkusenosti s touto firmou, mit o 40% levnejsi ceny neu konkurence neni jen tak. Jen tak je vybrat penize a krachnout:)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na langkawi vicekrat vyzkouselo sweet inn za 80R i se snidani a wifi.Poloha idealni ve stredu pantai cenang, bookovano jen pres mail, ani kreditka nebyla potreba.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

11-24.3 za 12499 normálně na Air France, škoda že ses neozval dřív měl jsem kredit a nabízel jsem ho s 15% slevou, ale uz jsem ho využil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zajimava cena je Budapest - Kuala lumpur za 13000 s Air France. Nabizim kredit se slevou cca 2400. (vice na viewtopic.php?f=44&t=2075 ) Kdyz se sleva rozdeli mezi 2 osoby tak je cena 11800. Odtud zpatecka s Airasia za 2000. S tou slevou je zajimava cena i Jakarta nebo KL z Prahy s Airfrance.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prodám voucher na 14830Kc (2x7415) za 12500Kc tj.sleva 16%. Moznost využit na všechny lety operované AF,KLM,Delta. Platnost 1 měsíc, při nevyčerpáni celého kreditu se platnost prodlužuje o rok. Ze součastných akci bych po sleve 16% vytipnul Praha - Dar es Salaam 11400Kc, NY 11000, Ho chi minh 11900, Bali 15200, Bomba cena z Vidně do Seatle 9200Kc. Samozřejmě ze ceny nemůžou konkurovat cenám chybných tarifu, aleje potřeba brát u úvahu také pohodli, protože se nejedna o žádné open jaw, a je zde většinou 1 krátký přestupu.

0
Zobrazit ve vláknu

Myslim, že pisatele hlavně zajimá, jak je možné, že mu byl zrušen i segment IST-PRG, který byl na jiné letence, u které žádný segment nevynechal.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu