Příspěvky uživatele elis8326

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravím všechny, prosím, máte někdo relevantní info o potřebě testu při odletu z Německa? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Leonard-taky jsme nic moc nenašli. Nakonec jsme oslovili Thrasos a Elephant. U Thrasose je to, jak píše Dominik, velká neznámá. Stránky stojí za to. Každopádně vedou stejnou politiku jako na Kanárech, takže depozit nula, full pojištěni, sedačka v ceně. Uvidíme, jestli budou reagovat a jaká bude reálná cena.

Elephant nemá podmínky tak jednoznačný. Tam vychází cena, tuším, 175€/10 dní.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuju za radu, zkusím kouknout

. Na webu nabizi Thrasos včetně sedačky, jenže je to opravdu jen na komunikaci mailem, jak je v příspěvku od Dominika. My už tam jednou psali, ale bez reakce. Což přisuzuju funkčnosti webu, jelikož jsme to vzali pres kontaktní formulář.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A sedačky jste měli gratis?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny!

Řešíme stejný problém. Nedaří se nám najít solidní místní autopůjčovnu v Paphosu. Hledám něco levného, ideálně bez depositu a hlavně takovou, kde zapůjčení dětský sedačky nebude stát jako celý půjčovný. Máte někdo ještě další zkušenosti?

Předem velké díky!

E.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pohledali jsme a bus se da za rozumnou cenu sehnat. Teda tam. Zpět to bude do Čech v pohodě, ale u nás si počkáme na přípoj do rána smiley.

Jinak bych měla ještě jeden dotaz. Jak to funguje s letenkama při rezervaci a platbě předem? Zatim dorazily mailem jen kódy. Letenky pošlou a nebo to v praxi funguje jinak?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Moc díky za tipy smiley. Lanzarote vypadá dost slibně a fakt se těším. Trochu jsme se pustili do prostudovávání možností cestování na vlastní pěst a opravdu se dají najít poklady za pár kaček smiley.

Jinak co se týče Ryanair, jak jsou přísní ohledně příručních zavazadel? Jediný v čem se nedaří jsou transfery na letiště. Do Berlína nic moc zajímavých možností. Teda v porovnání s jinými, preferovanějšími, letišti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dneska jsme nad to sedli a bylo nám přáno. Přes Ryanair jsme sehnali letenky na Lanzarote z Berlína za 39€ a zpáteční za 47€. Takže super smiley. Ubytování jsme sehnali v Puerto de Carmen , pro 4 za 1135,- na den. Snad to bude v klidu. Vzali jsme to pres airbnb. Borec sice nemá žádný hodnocení, ale je to Anglán žijící na Lanzarote. Doufám, že jsme se neukvapili. Ubytko mizelo před očima. Na booking to bylo úplně bez šance. Teď teda budu doufat, že všechno proběhne v klidu smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc za příspěvky .

Abych uvedla na pravou míru- chceme letět s děckama v květnu. V létě je teplo dost i u nás . Co se týče ubytování hledám to nejjednodušší pro 4 osoby. Ideálně mimo turistický centra. Ráda bych, aby jsme z Kanárů něco viděli a naše omladina zároveň dostala trošku školu života. Teď jsme ve fázi sběru informací. Neznáme ještě cestovatelský vychytávky, proto se ptám, i když zatím nekonkrétně a asi i dost blbě ( alespoň z vašeho pohledu ).

Snažíme se najít nejdostupnější kombinaci letenek, vtom se zatím fakt neorientujeme. Ubytko evidentně nebude problém a, jak jsem četla v příspěvcích, stravování bude taky ok. Jen pořád tápeme na který z ostrovů se vydat.

Ještě jednou díky za odpovědi smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

velice prosím o radu. Rádi bychom na Kanáry bez CK. Trochu bychom potřebovali poradit. Je zde někdo ochoten podelit se o zkušenosti? A případně, pokud máte někdo cestu, bycom se připojili. Diky za ochotu! smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu