Příspěvky uživatele jirspu

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Díky. Nikdy jsem s flixbusem necestoval, stačí pak ukázat elektronickou jízdenku? Nemusí být na papíře? Právě jsem to druhé místo našel na google mapách a šel se na něj podívat. Je to ale nějaké překladiště kontejnerů, ale jeden flixbus tady stojí - bez řidiče :D To bude asi tedy dojíždět od železniční stanice :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za rady ;) No, když zadám na flixbus od železniční stanice do Nice, tak mi to žádný spoj nenajde. Jen když hledám obecně Marseille - Nice

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Lístek na vlak se kupuje u přepážky na vlak. nádraží? Bude tam někdo? :D Nebo se musí jen online? Z letiště bych to nějak snad našel pomocí navigace ten vlak. Ještě tady řeším flixbus, protože má tady trasa Marseille - Nice Airport, ale vůbe netuším z jakého místa Flixbus z Marseille vyjíždí, jestli je to ten Arenc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přátelé aktuálně jsem v Marseille a rád bych se zítra 5.9. vydal na jednodenní výlet do Monaka. Našel jsem Flixbus z Marseille asi v 6 ráno do Nice na letiště a z letiště by měl jet do Monte Carla asi za 5 Euro vlak (jedna jízda). Zpátky bych jel do Marseille kolem 17hod odpo. Absolvoval někdo podobnou jízdu? Nebo poradíte lepší vriantu a málo nákladnou? Díky.

0
Zobrazit ve vláknu

Rád bych se taky zeptal, protože jsem nikde přesně na google nenašel - na letišti ve Vídni přistanu v 11 hod dopoledne a chtěl bych se ještě dopravit do centra, tam podívat se na nějaké památky apod a večer kolem 19hod jet autobusem z Vienna International Bus Terminal zpátky do Prahy. Můj dotaz tedy zní, jak se nejlevněji dopravit z letiště do centra? Jestli tam pojedu 15min nebo 45min nezáleží. Díky za radu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Sleva 25% na jízdenky s Eurolines. Platí pro nákupy od 10.3.-13.3.2017.
Slevový kod: emax25

smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
v pátek jsem od kamaráda dostal pozvánku na airbnb.co.uk, kde mi registrace připsala 942Kč při útratě 1731Kč! Tuhle minimální částku za útratu jsem měl v minulosti při obdržení počátečního kreditu jen kolem 550Kč. Kdo chce vyzkoušet, link na poznámku http://www.airbnb.co.uk/c/jiris916
Ještě to funguje, druhý screen jsem provedl před chvílí! Údajně při registraci na IP z USA to přičítá ještě více.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim vsechny cestovatele.
Rad bych se behem nektereho vikendu podival do Vidne z Prahy.
Aktualne ma Flixbus akci na jizdenky z Prahy do Vidne a naopak za 249Kc pri objednani do 22.2.2017 - terminy do 1.4.2017.

Navrhl jsem si trasu:
Odjezd z Florence v 8:00hod, 1.4.2017 s Eurolines za 190Kc do Vidne - cas prijezdu 11:55hod.
Odjezd z Vidne stejny den s Flixbus v 19:30hod za 249Kc

Je podle vas tato kombinace cesty vyhodna? Nebo znate cenove vyhodnejsi variantu? Vim, ze kvetnove terminy s Eurolines se nabizi jiz od 190Kc jedna cesta, nicmene je odjezd z Vidne nejpozdeji v 18hod a tak mi prijde casove lepsi Flixbus s odjezdem v 19:30hod nebo i pozdeji, kdyz jde o jednodenni cestu. I kdyz je jizdenka drazsi.
Dekuji smiley

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravim. V prvnim tydnu v listopadu mam prestup na letisi Marco Polo, kde pristanu v noci kolem 23hod a rano v 8 letim opet dale. Vzhledem k tomu, ze hotel je docela drahy a je to opravdu jen na par hodin, napadla me trochu "punk" myslenka - myslite si, ze se da zacatkem listopadu prespat nekde venku? Nekdo osobni zkusenosti? Napr ve spacaku. O letisti jsem cetl, ze se v klidu vyspat neda, protoze stale budi uklizecka nebo nejaka ochranka. Diky. smiley

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

0
Citovat Zobrazit ve vláknu