Témata uživatele LuckyB

Témata uživatele LuckyB

Téma Poslední reakce
Ahoj, mám pár dotazů k tomuto zprostředkovateli. Co jsem tak pročítal tady na fóru, tak to, z jaké půjčovny auto máte, se dozvíte až po dokončení rezervace a vystavení voucheru. To ještě není takovej problém. Čemu ale moc nerozumím, při bookování máte možnost si připlatit za pojištění, ovšem podle podmínek se to nevztahuje na poškození oken, zrcátek atp. prostě de facto všech věci, které běžná půjčovna zahrnuje do své plné ochrany. Zajímalo by mě teda, k čemu to je? U některých aut jsem si v podmínkách všiml, že si pak kdyžtak na místě můžu koupit ještě nějakou super ochranu, cemuž taky moc nerozumím, proč platit připojištění připojištění... Trochu problém je i v tom, že kreditku nemám (jsem student), takže jedině debetku, což u některých půjčoven nemusí být problém i přesto, že je v podmínkách napsaný, že je neberou, ale to nezjistím, dokud nedostanu voucher kde bude napsaný, jaká půjčovna mi auto dá. Jako půjčovný vychází levněji než přes rentalcars, ale jestli si pak "budu muset" (pro svůj klid) dokoupit ještě další připojištění za 20€ na den, tak už v tom moc výhodnost nevidím. Pokud máte zkušenosti, budu rád když se podělíte, díky  .
Economy Car Rentals
Ve fóru Půjčení auta
30 odpovědí
Ahoj, chtěl bych poprosit opět o pár rad, tipů a názorů vás ostatních cestovatelů. Přemýšlím nad výletem do Bosny, na začátku července, ve dvou lidech letecky z Bratislavy do Tuzly. Nevím jestli letět pondělí - pátek nebo pátek - pátek. Chtěl bych určitě zajet do Sarajeva a do Mostaru, pokud by se daly stihnout ještě nějaký další místa, tak by to bylo fajn. Kolik času je tak potřeba na Sarajevo? (podotýkám, že muzea mě moc neberou, hlavně památky, město a jídlo). Tím, že budeme jen dva tak půjčovat auto nemá smysl, takže všechny cesty busem/vlakem. Předpokládám, že dopravní dostupnost mezi těmito třemi městy (Živnice - Sarajevo - Mostar) bude asi celkem dobrá. Jedna z hlavních věcí, která mě ale zajímá - četl jsem, že z letiště nejezdí žádnej bus a musí se jet taxíkem. Má smysl jet vůbec do Tuzly? Je tam něco zajímavýho? Mě jediný zajímavý přišlo koupání v Pannonice, jinak nic, navíc je prý lepší vzít taxi z letiště do Živnice, stojí prý jen cca 5€ a odtud se dá jet pohodlně do Sarajeva. Další místo, který by mě lákalo jsou vodopády v Kravici, nevíte jestli se semka dá nějak dostat bez auta? A při volbě delšího výletu jsem uvažoval i do zastávce u nějakého jezera, třeba Jablanička, nebyl jste někdo tady?  .
Bosna a Hercegovina
Ve fóru Co vidět a navštívit
27 odpovědí
Ahoj, na konci března letíme do Skopje, pátek tam, pondělí zpátky, takže budeme mít dva dny na poznávání krás tohoto makedonského města. Chci vás poprosit o nějaké tipy co ve městě vidět, kam stojí za to jít, třeba nějaké dobré restaurace apod. Jeden den jsem si říkal že bysme věnovali městu a druhý den bysme si udělali tůru k Millenium crossu pokud bude hezky (tady taky uvítám nějaké rady, jestli to za to stojí, jestli je lepší tam jet lanovkou nebo pěšo atp.) Díky za rady  .
Skopje – co vidět a navštívit
Ve fóru Co vidět a navštívit
82 odpovědí
Ahoj, chystáme se na velikonoce na Slovinsko, klasika prodlouženej víkend pa-po, autem. Cílem je pohoda, relax, krásy slovinské přírody, trocha turistiky (městské i mimoměstské) a především také dobré jídlo... :D Cílem je asi nejspíš severní Slovinsko - Maribor a okolí. Určitě bychom 1-2 dny zůstali právě v Mariboru a pak se přesunuli zas někam jinam. Máte někdo nějaké tipy kam zajet nebo kde je něco zajímavého v této oblasti? Vím o městech Ptuj a Celje, které nevypadaly špatně, nicméně pokud víte o třeba nějakým menším, řekl bych až malebným městečku, které má okolo sebe krásnou slovinskou přírodu, tak budu rád za tipy. Zase ale nechci něco, kde chcípl pes a pokud si člověk nedoveze proviant nebo neuloví jelena, tak umře hlady. Lákala mě Velká planina nebo oblast Logarske doliny (Solčava, Podolševa), kde to sice vypadá skvěle, ale právě kvůli výše uvedenýmu se mi tam zas tak moc nechce... ale třeba mě někdo vyvede z omylu :) Díky.  .
Slovinsko
Ve fóru Co vidět a navštívit
13 odpovědí
Ahoj cestovatelé,na přelomu srpna a září letíme do Thajska a rád bych se zeptal na pár dotazů a tipů.Letíme 29.8. s QA z Budapešti do Krabi, zpátky 10.9. Máme na cestě tam stop-over v Doha nějakých 18 hodin. Vím, že v tomto čase je v Krabi období dešťů, proto se chceme přesunout na Ko Samui nebo Ko Phangan kde by mělo být podstatně lepší počasí. Kam konkrétně se asi rozhodneme až pár dní před odletem podle toho, jaká bude předpověď. Našel jsem agentury, které to zprostředkovávají (busem do Don Sak a pak trajektem). Pokud máte někdo zkušenosti s takovým přesunem, tak budu rád za info, hlavně jestli se to dá koupit až na místě.Který ostrov byste mi víc doporučili? Jde nám asi hlavně o koupání a "gastroturistiku" a možná nějaký výlet. Já co jsem se koukal, tak mě víc láká Ko Samui - ať už výlety na slonech nebo vodopád Hin lat, na druhou stranu v době našeho pobytu v Thajsku by na Ko Phangan měla být Full moon party. Pokud jste na ni někdo byl, tak budu rád za odezvu :)Také by mě zajímalo jak je to cenově s ubytováním na těchto dvou ostrovech. Rádi bychom bydleli v nějakém bungalovu u moře a asi bychom si to sháněli až na místě. Můj další dotaz směřuje k očkování... doporučená je žloutenka A a břišní tyfus. Trochu váhám, jestli je to do těchto turistických destinací nutné když se dodrží základní hygienické návyky a nebudeme pít místní vodu a dávat si do pití led (zajímalo by mě jak je to se zmrzlinou).Při našem stop-overu v Qataru chceme využít nabídky QA na hotel a víza zdarma. Nicméně tím, že přiletíme 29. srpna v 1 ráno a odlítáme před osmou večer, tak se přiznám, že nevím jestli mám chtít ubytko 28.8.-29.8. nebo 29.8.-30.8.A můj asi poslední dotaz týkající se tohoto. Vzhledem k tomu, že v Doha budeme jen chvíli, takže se pocouráme po městě nebo se půjdeme koupat, myslíte že bude stačit si rozměnit tak 25 rialů na osobu? Na nějakej oběd (klidně street food), vodu a třeba zmrzlinu.Díky za rady, tipy a triky :) .
Thajsko - září - Ko Samui/Ko Phangan
Ve fóru Co vidět a navštívit
5 odpovědí
Ahoj, na začátku července letíme do Itálie na pár dní k Lago di Garda. Celkově tam strávíme 3 dny, z toho jeden den budeme v Gardalandu a zbylé dva se chceme válet u jezera.Máte někdo nějaké tipy na hezké pláže? Bydlet budeme cca na půl cesty mezi Gardou a Sirmione. Auto mít nebudeme takže buď pěšo nebo busem, případně možná na kole. Ptát se na spolehlivost autobusové dopravy a jízdních řádů asi nemusím.A také, jestli máte někdo zážitky z Gardalandu, tak budu rád když se podělíte :) přemýšlím jak vyřešit peníze/peněženku a telefon, nerad bych to na nějaké atrakci potratil nebo v případě telefonu jej u těch vodních atrakcí utopil.Díky ;) .
Peschiera del Garda
Ve fóru Co vidět a navštívit
4 odpovědi
Zdravím, nevíte někdo prosím jak aplikovat slevový kupon na Rentalcars? Nemůžu nikde najít kolonku nebo odkaz na vložení kódu... jsem asi slepej. Díky za pomoc. .
Slevový kupon Rentalcars
Ve fóru Půjčení auta
2 odpovědi
Ahoj, nevíte jestli se dá nějak změnit email u účtu? Nikde jsem v FAQ nenašel a volat se mi jim tam nechce. Díky. .
Změna emailu
Ve fóru Letecké společnosti
0 odpovědí