Témata uživatele gum

Témata uživatele gum

Téma Poslední reakce
Ahoj,museli jsme minulý rok zrušit na poslední chvíli letenky do USA z Česka i vnitrostátní letenky v USA - samostatně koupené (koupeno přes nějakou pochybnou OTA, nicméně cena dobrá).U vnitrostátních jsme od DL dostali ecredit ve formě slevy na nový nákup, cca $27/let  při zadání čísla letenky u nového nákupu. U mezinárodních nám bylo zasláno  toto:===I'm happy to help with your request regarding a refund.We're sorry you couldn't use your ticket as planned. Since your ticket was issued with a nonrefundable fare or document, the value can be applied towards the purchase of a new ticket. To be helpful, detailed information regarding ticket changes and validity can be found on our website. If you are traveling on Delta, Delta Connection®, or Delta Shuttle®, you can change your ticket at delta.com.Please be advise the change fee waiver cannot be applied online (delta.com) You will need to need contact our Reservation team at 800-221-1222. They'll be able to access the waiver authorization and exchange this ticket for your new travel.===Následně jsem se ptal na možnost využití při online bookingu nebo kontakt z Evropy, ale to prý nejde, musí se na americkém 1-800.Máte někdo představua) Zda na tom waiveru bude nějaká smysluplná hodnota? Podle fór to vypadá, že lze využít celou hodnotu minus change fee $150.b) Lze použít ecredit i z Česka, kde se na 1-800 nedovolám?Případně jiný způsob, jak tohle řešit. Díky .
Delta nonrefundable fare - uplatnění kuponu z Česka
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Přátelé, objevil jsem dnes náhodou chybu v Matrixu. Začátkem a koncem léta (květen, červen, srpen) se dají pořídit velmi příjemně naceněné letenky z Düsseldorfu do Bostonu, navíc s krátkými přestupy. Přískok z Prahy se dá, při troše snahy, pořídit do 2 tisíc (např. Eurowings). https://www.pelikan.cz/letenky/T:1,P:10 ... :2017_7_1/  .
[AF] Düsseldorf-Boston za 8753 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Pěkný den přeji, už nějakou dobu sleduju, zda náhodou nespadnou dosti vysoké ceny letenek z Brna do USA, neboť jako člověku línému by se taková pohodlná cesta velmi líbila. Teď se zřejmě zadařilo, z nějakého důvodu spadl dost podstatně base fare a výsledkem je dosti solidní cena. Tato cena je tam po celý říjen a asi bude i okolo, moc jsem to nezkoumal. Letenky jdou za tuto cenu skutečně koupit. Příkladový termím: 5-13.10.2016, více např. na Kayaku .
[LH] BRQ-NYC 13002 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Zdá se to býti dost slušnou cenou. MAD-MLE 24.2.-29.2. za 312 EUR. Lze koupit i přímo na stránkách aerolinky nebo o cca 300 Kč dráž na Pelikánovi. https://www.pelikan.cz/cz/flights/list? ... rbd=0&ct=0 .
[IB] Madrid-Maledivy 8429 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Na Kayaku mi vyskočil celkem pěkný tarif s Kenya Airways, 26.3. až 9.4. za $351. Vypadá to, že by mělo podobné ceny jít dosáhnout i z některých italských měst a do okolních destinací (např. Zanzibar je o cca 1000 Kč dražší). 4 hodiny přestup v AMS a 3 v NBO. Zpět je to podobné. https://www.kayak.com/flights/MAD-DAR/2 ... 2016-05-09 .
[KQ] Madrid-Dar es Salaam (Tanzánie) 8729 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Náhodou jsem narazil na vcelku zajímavý tarif Air Caraibes, v lednu (19., 20., 26., 27., pobyt 7 dní) se dá letět na Martinique (FDF) z Paříže (ORY) za 1186 EUR první třídou. Je v tom i vstup do salonku v Paříži. Podle fotek však asi nelze očekávat nějakou velkou pecku jako u Turkish či BA nicméně cena je taky o poznání příjemnější, tím spíš, že je to v sezóně. .
[TX] Fort-De-France (First Class) 1186 EUR (leden 2016)
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Pěkná cena za cestu na jih USA. Z Osla se dá kolem 8 tisíc (např. na týden koncem srpna https://www.norwegian.com/uk/flight/low ... ssid=54335). Nonstop let Dreamlinerem. Norwegian tam má i pár termínů z Prahy, ty jsou o cca 4 tisíce dražší (např. koncem září https://www.norwegian.com/uk/flight/low ... &rnd=88926) .
[DY] Oslo-Florida léto/podzim 8200 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí