Témata uživatele good-rebelka

Témata uživatele good-rebelka

Téma Poslední reakce
ahoj, pozítří odlétám do Paříže na týden pátek - pátek a nevím si rady, co si koupit za jízdenku? vše mi přijde dost drahé... přeci musí existovat nějaká možnost, jak levněji po Paříži cestovat... děkuji za jakoukoliv radu  .
MHD - Paříž
Ve fóru Autobusová doprava
18 odpovědí
co je v Benátkách považováno za centrum města? San Marco, San Polo či jiná čtvrť? děkuji.. .
Benátky - San Marco nebo San Polo?
Ve fóru Tipy na ubytování
5 odpovědí
ahoj cestovatelé... v únoru se nám podařilo schrastit letenky na Zéland za pouhých 14.000/osobu s Thai Airways... takže letenky bychom měli a teď se ptám, zda jste někdo byl na NZ obytným autem... kde jste si půjčovali auto, za kolik a jaká místa určitě nevynechat? moc moc děkuji za jakoukoliv připomínku... a cestování zdar  .
Nový Zéland - obytným autem
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí
ahoj cestovatelé, příští měsíc se chystéme na měsíc na NZ. Chci se zeptat, zda musíme mít s sebou výpis z účtu, abychom mohli doložit, že máme s sebou dostatek finančních prostředků. O dovážení ovoce, zeleniny apod jsem se dočetla, že vůbec není možné. Máte ještě nějaké zkušenosti se Zélandem co ano a co ne?  .
Nový Zéland - celní předpisy
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
ahoj, stalo se někomu z vás, komu změnili datum odletu? vznikly mi tím náklady navíc (nocleh v hotelu). Můžu zažádat ČSA o proplacení hotelu? co je to za bordel, že vám změní datum? jinak odlet je v prosinci takže časový předstih je... díky za reakce .
změna data odletu ČSA
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
koukala jsem na bus do BRUSELU ale to je drahota.. kdyz letenka stoji 500,- dekujuu  .
jak se dostat z letiště do Charleroi
Ve fóru Autobusová doprava
9 odpovědí
ahoj cestovatelé... ví někdo, kde bych mohla najít přesnou definici mezi těmito dvěma pojmy? Jde mi o to že klasická stewardka musí mít ÚLZ apod... jak je to u air hostess?? nikde na netu jsem to nenašla.. moc děkuji za odpověď.  .
rozdíl mezi cabin crew x air hostess
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
ahoj, jak nejlevněji získat přelety z Manily po ostrovech? Koukala jsem na Cebu Pacifik, ale některé přelety nejdou zakoupit s odbaveným zavazadlem. A cena se pohybuje cca 4000 CZK za obousměrné lety, což mi přijde dost drahé. Někde jsem četla, že je výhodné ty letenky kupovat až na místě, zvláště když člověk cestuje mimo sezónu (květen), díky za odpovědi  .
přelety na Filipínách
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi
ahoj cestovatelé  .
ubytování - Benátky
Ve fóru Tipy na ubytování
14 odpovědí
zdrawim  .
doprava na/z letiště VCE - Benátky
Ve fóru Autobusová doprava
6 odpovědí
ahoj, kde seženu nejlevější letenky do DUB? díky .
Dublin - levně
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí
ahoj všichni prosím vás, kdo jste byl v nedávné době v Egyptě - Marsa Alam... ??? Potřebuji vědět, kolik dolarů stojí vízum na osobu... DĚKUJI MOC!!!  .
Víza do Egypta
Ve fóru Co se nevešlo
5 odpovědí
ahoj nevíte někdo kde a jak sehnat levné letenky do JARU nebo na Kubu? Bohužel Kuba byla minulý měsíc s SU za skvělý peníz z Prahy a uteklo mi to ) .
únor - Jižní Afrika, Kuba
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí