Příspěvky uživatele petra_s

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Leoš Literák napsal(a):

Z jakého roku máš to izraelské razítko v pase? Nově už dávají jen papírky, které jednoduše zahodíš po návratu.


Já ne, to bych už jinak měla vlastní zkušenosti, právě, že už z roku 2011 a prý je nedávají od 2013. Každopádně skvělé, že to tak dělají. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na MZV jsem volala, takže bohužel link nepošlu. Zajímaly mě jen Vaše zkušenosti, nepřijde mi na tom zas tak moc divného... 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No není nad Vaše velmi užitečné komentáře, možná kdybyste se jich zdrželi, pak by vlákno nemělo 2 strany, které jsem kupodivu i předtím přečetla a vzhledem k tomu, že na začátku Veronika píše, že to problém je a jediný, kdo prohlásil, že to problém není je Eremi mi šlo o aktuální situaci, neboť MZV mi rovněž tvrdí, že to problém je. Ale díky za Vaše jistě podnětné komenty, ani se nedivím, že normální lidé odepíší spíše do zprávy  ;-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Měl byste někdo aktuální zkušenost s izraelským razítkem v pase při cestě do Dubaje?  Díky moc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano dozvedeli jsme se to az v dusseldorfu a prileteli isme na jfk o 9 hodin pozdeji nez bylo planovano.. pak jsme resili zhruba hodinu ta ztracena zavazadla ktera nemame ani po ctyrech dnech :-/ co se tyce kompenzace, budu rada pokyd nam proplati aspon nutne naklady ktere jsme s tim meli at mame na dalsi cestu :-D mezoufam si jen jsem chtela znat vase zkusenosti a nepotesili jste me ;-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A taky varovani pro ty kterym pripadne nabidnou nahradni let pres berlin - protoze z berlina prisel mail ze maji problemy se zavazadly a bude to zrejme trvat..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tomu jsem chtela zamezit tim ze jsem psala ze letenky mame diky CL. Diky bohu za to za to kluci delaji, letame diky nim porad. Jen me zajimalo jestli obecne maji problem na techto letech, krere dali do akci. Predpokladam za mraky lidi oddud leti diky teto akci.. zajimaly me jen zkusenosti..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

  • Vloni jsme koupili akcni letenky do NY v akci ktera tu byla zverejnena. Leteli jsme ted v patek. S nami dalsi lide, co to meli diky CL. Let z dusseldorfu nam zrusili, poslali nas pres berlin a dosud nemame zavazadla. To jen jako varovani pro ty z vas co se chystaji, pripadnw jako podnet-mate nekdo obdobnou zkusenost?  

0
Zobrazit ve vláknu

Já bych s tím oblečením zbytečně neriskovala. Bydleli jsme v Deiře a pocit bezpečí jsem tedy v noci rozhodně neměla. Ve dne a v centru je to naopak na pohodu. Pěkná vyjížďka je na palmu místní jednokolejkou.. příjemný výlet se super výhledy.. ze souqů doporučuji spice souq, kde se smlouvat dá, gold souq je spis s kamennými obchody... záleží, co chcete kupovat. Většinu zboží najdete levněji mimo souq. Doporučuji rybí trh, kde je i malé rybářské muzeum. V Dubaji jsme byli v listopadu, pokud by ses chtěla mrknout na nějakou inspiraci: http://cestacek.webnode.cz/sae-filipiny-11-20152/
Pokud jedete na týden rozhodně doporučuji Abu Dhabi!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

doporučuji pláž v Mirisse obklopenou pěknými restauracemi s čerstvými rybami a výbornými koktejly.. večer je pěkně nasvícená, jinak je to spíš taková zátoka, byť je tam dost turistů. V Tangalle jsme byli téměř sami, ale voda nebyla moc čistá a byly tam velké vlny znemožňující koupání. U Negomba je voda hrozně špinavá.

Z míst doporučuji Kandy, líbily se nám tance i ceremoniál, jen pozor - večer tam nefunguje osvětlení, tak abyste nebydleli někde na okraji a nepotloukali se tam pak téměř v absolutní tmě jako my.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Abu Dhabi určitě doporučuji, také doporučuji Deiru, která dýchá svým tradičním duchem a jízda abrou je perfektní zážitek. Pokud Vás zajímají praktické informace o dopravě ap. můžete mrknou na můj web (je dost osobní, tak uvidíte, zda to prokoušete) - strávili jsme v Dubaji pár dní před odletem na Filipíny a pár dní po návratu - http://cestacek.webnode.cz/sae-filipiny-11-20152/ a v Budapešti je super procházet to pěšky, architektura je perfektní - také mám pár info na webu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Můžou to blokovat klidně x měsíců. Mám s tím zkušenost.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Myslíte si, že je lepší koupit letenky na listopad již teď nebo se vyplatí ještě čekat? Mám trochu obavy, aby ty letenky postupně nestouply ze současných +- 7 tis. někam k 10. Máte s tím zkušenost? Díky moc.

0
Zobrazit ve vláknu

Tak mě bohužel neodpověděli ani na formulář. Peníze mám stále blokované, ale email žádný. Dokonce mi nepřišel ani email o odeslání toho formuláře, i když to na těch stránkách uváděli.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu