Témata uživatele Hanry

Témata uživatele Hanry

Téma Poslední reakce
Ahoj, chtel bych si dovezt z Izraele solne kulicky z mrtveho more,co maji 2-4cm ..nejake musle z Ejlatu (jsou mensi nez klasicke) a taky nejake kameny z Aravske pouste v prumeru 2-4cm. Jake mate zkusenosti z Izraele to do Ceska dovazet toto letadlem..je to problem obecne nebo od nejakeho mnozstvi?, jestli to najdou, jaka je pokuta/sankce? vadi to vic na ceske strane nebo uz na Izraelskem letisti? diky. .
musle..solne kulicky z mrtveho more
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
42 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat spíše teoreticky, když jsem ztratil novou kreditku, kterou jsem nestihnul  aktivovat nebo třeba jen prošlou, kdybych ztratil, nemůže to někdo zneužít na např na bookingu, že na mé jméno objedná 100 hotelů s poplatkem za zrušení rezervace atd ? Resp. otázka je také ta, jakým způsobem pak nějaký hotel vymáhá ztráty po někom, za zrušené rezervace atd v případě, že tam člověk zadal prostě kreditu s něčím jménem,zadním pinem, atd..at uz proslou nebo platnou atd ? .
Ztracená kreditka + booking.com
Ve fóru Vyhledávače hotelů
5 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat, nevíte přes co se letí z Prahy/Vídně do Abu Dhabi/Dubaje/Kataru atd ? Slyšel jsem, že se některé společnosti letí přes Irák. .
Lety přes arabský poloostrov
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
5 odpovědí