Témata uživatele David Hosl

Témata uživatele David Hosl

Téma Poslední reakce
Velevážené cestovatelské fórum, kamarádi cestovatelé, rád bych vás poprosil o hlas v soutěži o cestu do Ugandy. Už jsem pár let for free sypu své cestopisy a tak by takovej revanš nebyl na škodu :) Díky David Odkaz zde: https://www.mountain-gorilla.cz/...=369#photo  .
Soutěž a prosba
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, hledám jedince či více lidí na 4 týdenní trip Indie/Nepál. Mám detailně zpracovanou trasu/rozpočet atd. Dokonce mám už i letenku (možná i jednu navíc - pokud se podaří přepsat za kámoše, který nakonec bohužel nemůže jet). Jsem nekonfliktní, sportovní třiatřicátník. Miluju cestování a dobrodružství. Víc podrobností obratem na hosl.david@seznam.cz .
Indie a Nepál 2019
Ve fóru Hledám spolucestujícího
5 odpovědí
Ahoj, mate nekdo nejake zkusenosti ohledne vizáže pas vs realita? Neco uz naletano mam, ale vousy mam prvne :)Muze byt problem s dvoumesicnim plnovousem kdyz na fotce nemam ani strniste? Letim zitra do Izraele a tak se pro jistotu ptam... .
Vousy na pase
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Ahoj, už pár týdnu si hraju se svým nově založeným webu o mém cestování. Jelikož také rád hledám inspiraci a informace v různých podobných projektech, doufám, že i ten můj může někoho inspirovat nebo pomoci při cestě samotné.David http://da-way.webnode.cz/ .
Ahoj cestovatelé, touto cestou bych vám chtěl představit svůj nový web. Kromě jiného je zaměřen především na cestování. Najdete na něm 7 velkých cestopisů, 6 menších cestičkopisů a 1 plánovaný veletrip. Také videa, fotky, rady a tipy z cest... věřím, že se někomu můžou takové informace hodit a nepotil jsem se nad jeho přípravou jen sám pro sebe  .
Cestovatelský web
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Ahoj, v polovině března se chystám na cestu do Austrálie.Na 15 dní.Sydney,Brisbane a Cairns.Na každé město a okolí cca 5 dní. Sehnal jsem výbornou letenku(ještě jsou) + přelety.Mám hotový rozpočet a detailní plán cesty.Částečně mě láká jet sám a užít si to jako moderní poustevník:)a částečně si říkám že ve dvou(max třech) lidech by to mohla být větší legrace. Pokud je zde tedy náhodou někdo kdo o něčem podobném přemýšlí,můžem se o tom pobavit a třeba se domluvíme.Nejlépe na email hosl.david@seznam.cz .
Sydney, Brisbane, Cairns - březen 2015
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí