Příspěvky uživatele Míša

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Psala jsem vám mail :) pokud je to tedy ještě aktuální

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
guessWho napsal(a):

Každopádne stále ste nedali možnosť vybrať si avatar a ja som s mojím stále nespokojný :-D

já měla dokonce ze zkušební verze stránek stejného muže jako Roman :D zvolila jsem raději zatím volbu fotky :DDD

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Raději jsem na tyto systémy pouze přihlížela smiley Zapůjčení skůtrů mi přijde v DR jako super věc - levné a rychlé.. smiley a to nám stačilo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, no.. co se týká cestování po DR, je to tam složité. Na silnici neplatí žádná pravidla. Na dálnici běžně jezdí lidi v protisměru, nebo se silnice najednou změní v přistávací dráhu pro letadlo. Všude je zmatek, motorky přeplněné zvířaty, lidi mají na ramenou slepice, kozy, 3 děti i 5m dlouhé tyče. Když jsme si chtěli půjčit auto tak nám bylo řečeno že je to opravdu veliký risk ohledně pokut. ať se na silnicích stane cokoliv a je poblíž cizinec tak za to vždy může cizinec, protože je bohatý smiley No ehm.. My jsme se tedy rozhodli pro zapůjčení skůtru a v klidu si projeli x míst. Busy jsem nikde moc neviděla, spíš u silnice stojí lidi a stopují si náklaďáky kde místní jezdí opravdu ve velikém množství a jestli to funguje i jako bus - to nevím. Každopádně u nich platí pravidlo: kdo víc troubí ten jede - proto taky auta mají obrovské klaksony do všech stran a kdo má největší, ten má největší přednost všude smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, cestovala jsem nyní se stativem přidělaným přímo zvenčí na fotobatohu. Většina těchto batohů má podobné uchycení , pokud máš, vyzkoušela bych. Neplatila jsem naštěstí za něj tedy nic. Letěla jsem s Wizzem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu