Příspěvky uživatele indepriest

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, taky se chystáme do Kostariky. Hledáme hlavně někoho do party na Corcovado, když je víc lidí, jdou ceny výrazně dolů. Termínově jsme 8-20.ledna. Dejte vědět SZ.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky jsem měl letět zítra do Toulouse. Tyto aerolinky jsou opravdu TRAGICKÉ, letos jsme s nimi měli letět dvakrát a vždy zrušeno 12 hodin před odletem. Co na to říct... nenechte se nachytat.

Hlavně, že je stávka, ale jediný, kdo neletí, jsou tito tragédi a pár letů Ryanair.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
nezbyla prosím někomu z vás po cestě z Dubaje tahle fajn kuponová knížka? Odkoupil bych si pár kuponů.

0
Zobrazit ve vláknu

Bydlel jsem přes Skoosh už v roce 2012 na Dominikáně (byli bezkonkurenčně nejlevnější). Spolehlivostí se podle mě nijak neliší od ostatních - Expedia, Hotelotopia a podobné...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc za tipy. Ještě jsem včera pogooglil a našel tuto levnější alternativu - http://caribee.cz/tasky-pres-rameno-sportovni-pracovni/78-taska-skymaster-carryon-9315524069169.html, líbí se mi, že jde nosit i jako taška. Jen vypadá míň bytelně. Nemáte někdo zkušenost?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, potom, co vypadl vychvalovaný Burton z nabídky eshopů, trochu tápu, jaký batoh nakoupit. Chtěl bych něco ve stejném stylu, takže "kufr na záda". Máte někdo nějaký tip?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

charman1: To, co popisuješ, tedy koupit zboží již s úmyslem ho použít a vrátit, je podvod. Odhlížím od toho, že pokud to někdo takhle bezpáteřně dělá, tak to nikdo neřeší, protože energii, kterou by do toho dali, převyšuje náklady, které vydají na tyhle "vyčůránky". To ale nic nemění na tom, že jde o podvod.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Otázku, v čem stříhat, jsem teď taky řešil, hlavně kvůli tomu, že v GoPro Studiu se blbě synchronizuje hudba s obrazem (rozuměj: je to na dlouho) a má málo možností exportu. Jinak je to podle mě dobrý program a na základní stříhání v pohodě. Vyzkoušel jsem víc různých trialů a vyhrálo Corel VideoStudio X8 - subjektivně nejintuitivnější ovládání a za ty prachy (Ultimate verze stojí dva tisíce) to má moře vychytávek včetně třeba softwarové stabilizace.

Každopádně nejlepší je stáhnout si víc trial verzí a vyzkoušet, co komu vyhovuje. Většina střihových sw má 30denní free trial.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Místo půjčovny to můžeš koupit a pak střelit na Aukru. Aniž bych chtěl malovat čerta na zeď, v JV asii ta kamerka může dostat dost zabrat, což se půjčovně nemusí úplně líbit...
Osobně bych si koupil nějakou použitou Hero4 Silver, cokoliv nižšího nebo náhražky neuznávám, na kvalitě je to znát...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky přidám pár tipů. Na video doporučuju GoPro Hero4 - jasně, můžete ušetřit pár tisíc, když vezmete náhražku, ale je to strašně vidět na kvalitě (i když vám spousta lidí, co si ty náhražky koupili, bude tvrdit, že není) a taky na funkcích - kamerka musí umět FullHD v 60fps. Ušetříte na příslušenství (baterky, filtry, obaly) - kupujte neoriginální věci na čínských eshopech typu Aliexpress.

Stříhat se to dá docela pěkně v GoPro Studiu. Jen dvě nepříjemnosti - blbě se v něm trefuje videem do zvuku a na exportu dochází, alespoň pocitově, ke značné ztrátě kvality. Teď nově stříhám v Corel VideoStudio, které mi pomohlo překonat jednak tyhle dva nedostatky, jednak umí spoustu věcí, co Studio nenabídne (softwarová stabilizace atd.)

Kdyžtak moje video z Islandu - točené na GoPro Hero4 Silver a stříhané v GoPro Studiu - https://www.youtube.com/watch?v=8CykLRAKccU

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

New York je úžasný město a je tam pořád co dělat. Z highlights doporučuju:
- Návštěvu FEDu (americká centrální banka) se zlatým trezorem - je to zadarmo, ale nutnost rezervovat dlouho dopředu http://www.newyorkfed.org/aboutthefed/visiting.html
- Muzikály na Broadwayi - lístky předem nebo v den představení na Times Square
- Aspoň půl den v Central Parku, nejlíp na kole, projet si všechna místa z filmů (Sám doma 2 atd.)
- Večerní TV shows - obdoba Krausových večerních show - opět existujou weby, kde dlouho dopředu lze zarezervovat účast
- Muzea - každý podle chuti
- Helicopter Tour - koupit levně na Grouponu

Jinak za mě nejlepší čas pro návštěvu New Yorku před Vánocema (začátek prosince) - Vánoční atmosféra v New Yorku je naprosto bezkonkurenční a zážitku z bruslení v Central Parku se máloco vyrovná smiley

Washington je taky perfektní, super doplněk New Yorku. Líbila se mi i Philadelphia, ale tam už je to hodně subjektivní, dokážu si představit, že pro někoho to město nebude extra atraktivní.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, my jsme byli na 6 nocí bez cestovky v Punta Cana přesně v termínu jak píšeš, přelom listopadu a prosince. Stálo to necelé 4 tisíce / osobu za ubytování s All inclusive. Letenky je třeba hlídat. My jsme letěli do New Yorku a zpátečka z NY do Santo Dominga stála asi 6500 Kč. Takže ten týden v Dominikáně byl fakt levný. Jen to chce hlídat letenky, event. to spojit třeba s tím New Yorkem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jestli myslíš Priceline, tak letenku jsem tak ještě nekupoval, protože problém je, že se vzdáváš flexibility - můžou ti přiřadit jakýkoliv let v ten daný den. Na hotely to funguje perfektně - mám odzkoušeno. Dá se dostat poměrně výrazně pod nejnižší ceny na bookovacích portálech.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kup si letenku přes Priceline.com - name your own price, v USA funguje dobře. Za zavazadlo se neplatí, pokud máš navazující let mimo USA (pokud to teda v poslední době nezměnili).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Je vstřícná tím, že neuzná chybu, neomluví se a snaží se to hodit na third-party providera? A ty si tak naivní, že si myslíš, že některý chyby klidně nechají být, protože si jich ještě nevšimla nějaká hraniční masa lidí?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dave: Protiřečíš si. Na jednu stranu je podle tebe nemorální vyžadovat po letecké společnosti, aby lidem ty levné letenky nechala, ale na druhou stranu rád sám využiješ všech chyb a pěkně potichu, aby se to letecká společnost nedozvěděla a chybu neopravila.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu