Příspěvky uživatele XaNn

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Tento týden, pátek. Nakonec jedeme ve čtvrtek a přespáváme pro klid v duši v Praze :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

lma napsal(a):

On ještě někdo jezdí z hlaváku metro-bus ..

Jinak v tomto případě bych osobně volil noc v Praze.....spoléhat se na včasný příjezd vlaku z druhého konce republiky je tak trošku ruská ruleta ))

Jo asi to tak vidím. Dát za dovolenou dost peněz a pak se to třeba kvůli zpoždění vlaku celé sesype... Asi mně to za to nestojí. Každopádně díky za všechny postřehy :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tonic napsal(a):

Za hodinu by si mal byť na letisku. Metro bus pohoda.

Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nn, dvě hodiny před odletem , Odlet je psaný 10:10

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte,

Letíme s Exim Tours - na dokumentech máme napsáno "Dostavte se na odbavení v 8:10" - Bohužel jedeme přes celou republiku prvním ranním vlakovým spojem a mé otázky jsou:

- Vlak nám na hl. nádraží přijíždí v 7:15 ( Doufám, že nebude zpoždění ) - stihnu se během této doby v ranní špičce dostat do 8:10 na letiště? Případně jakým řešením to bude nejrychlejší? Airport Express, Liftago nebo něco jiného?

- Co se stane, pokud tam nebudu na 8:10 ale přijedu o něco později?

Dík za odpovědi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za postřehy :-) Mrknu i na ty alternativy

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo, to jsem byl hodně optimistický. Chtěl jsem napsat pod 20 a nějak jsem se přepsal :-) Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím Vás,

má někdo zkušenosti s Kapverdama v červenci? Jaké tam je počasí, zejména jestli nejsou moc velké vlny? Rád bych tam relaxoval, = koupání / zkusit surf, absolvoval 1-2 výlety - dívám se po LM od Eximu a kdyby to spadlo pod 15 000 tak bych to vzal.

Nějaké rady?

Díky moc :-)

0
Zobrazit ve vláknu

Neměl byste prosím někdo nějaký tip na itinerář cesty po východním pobřeží Thajska na 3-4 týdny? Hledám jak můžu a zatím jsem nic nenašel

Kombinace pláž/příroda/památky/jídlo

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím Vás - byť to není k ceně letenky, dávám to sem, kvůli tomu "červenci".... Je tu někdo kdo by mně poradil, do jaké lokality jet v období červen/červenec? Případně pokud tam už někdo v tomto období byl - jak je to s deštěm? Prší nějak extrémně moc či se to dá přežít a zažijeme i slunce ? Díky moc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc. Snad to klapne. smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

T2A je dle těchto http://www.aeropuertobarcelona-elprat.c ... uerto_1020 informací zavřený. Tak pojedu autobusem až na T2B a zkusím rychle najít security.

Ps: Kolik tak lidi může být na security v 5:30 ráno? Stihne se to, když mám psané že Gate zavírá v 5:55? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím Vás. V neděli letím z Barcelony T2 do Bergama. Má to nějaké sub terminály B C. Nevíte, kde zjistím u kterého subterminalu mám autobusem vystoupit? Letím s Ryanair. Jedu ráno aerobusem z Plaza Espana a moc času tam nebude (Gate zavírají 5:55, autobus tam dojede tak 5:40) tak ať to nehledám a jdu na jistotu. Díky za případné rady

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc všem za rady smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím Vás,

prosím, chtěl bych se zeptat jak je to s rezervací sedadel u Ryanair, respektive jaká pravděpodobnost je, že když si nezarezervuju sedadla předem, tak budeme s mým spolucestujícím rozděleni každý do jiné části letadla?

Jde mi o to, zda koupit rezervace a připlatit si tak o skoro 1 000 Kč na letenkách víc, nebo zda by to mohlo vyjít i bez toho a můžeme sedět spolu.

PS: Kdyby to pomohlo, let bude

Ostrava-Bergamo
Bergamo-Barcelona

Díky za odpověď.

0
Zobrazit ve vláknu

Dík na tipy. na tu Asii se určitě mrknu. Co jsem se díval, tak opravdu to vychází cenově zhruba stejně smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Osobně nahrávám na xiaomi Yi camera a jsem s tím docela spokojený. Pokud se vyloženě nejede sjezd na biku, tak ty záběry jsou slušné. Alespoň za ty prachy. smiley


http://www.ibuygou.com/p-xiaoyi-yi-spor ... -6768.html

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Psal jsem tu už jeden příspěvek ohledně USA na prázdniny. Bohužel, po všech trablech, které jsme měli a hledání co a jak, cesta do USA padá a musíme tedy rychle upravit společně s přítelkyní naše plány.

Odstupujeme tedy od podmínky, že musíme letět do USA a taky od podmínky, že musíme letět někam, kde mluví jedině anglicky a my bychom svou angličtinu zlepšili... (Po přečtení několika článků, klaboseni s lidmi co nám říkali, že se stejně prd naučíme a kdybychom pracovali v USA/ANGLII tak se naučíme tak maximálně polsky, rusky a kdo ví co ještě).... Takže výsledek je takový, že prostě chceme vypadnout, vyvětrat hlavy, poznat nějaké pěkné místa s rozpočtem, který by byl tak nějak přijatelný pro studenty....

Proto se Vás chci prosím zeptat, co byste doporučili? Kam se podívat?

Zvažoval jsem už i nějaký auto trip, láká mě spíš ta představa, že si člověk může zastavit kde chce a naplánovat si to podle sebe. Každopádně Českou republiku máme projetou solidně tak tě bych se rád vyhnul ( I vzhledem k tomu, že bychom chtěli poznat jiné lidi a kulturu / mentalitu).

Budu rád za všechny Vaše zkušenosti, názory a rady.


Dík moc,
XaNn

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny,

chtěli bychom s přítelkyní vyjet o prázdninách na 2 měsíce do USA. Takové nějaké naše "požadavky" jsou, abychom zdokonalili angličtinu,viděli zajímavosti USA, trošku pronikli do jejich "vše je naprosto amazing, awesome" života a do života si odnesli zkušenost jak život chodí jinde.

Samozřejmě oba víme, že nejde projet vše za dva měsíce, proto se Vás zkušenějších chci zeptat na radu.

1) Jaký stát byste doporučili pro první návštěvu USA ? Nebo co by na první návštěvu stálo za shlédnutí

2) Asi to těžko utáhneme ze studentských příjmů , tzn. budeme zřejmě potřebovat v USA nějakou práci. Chtěli bychom ale "práci" - tzn. rádi bychom se vyvarovali čištění WC atd. Nevíte o někom/něčem, co je ověřené a např se zde dá zdokonalit i ta angličtina? Vím, že kámoš co byl v USA právě ty WC čistil a jazyk neprocvičil vůbec, protože se s ním nikdo nebavil...

3) Řešit to přes agenturu v ČR nebo jet na vlastní pěst?


Budu moc rád za Vaše komentáře.

Děkuji moc.
XaNn

0
Zobrazit ve vláknu