Témata uživatele XaNn

Témata uživatele XaNn

Téma Poslední reakce
Zdravím Vás,má někdo zkušenosti s Kapverdama v červenci? Jaké tam je počasí, zejména jestli nejsou moc velké vlny? Rád bych tam relaxoval, = koupání / zkusit surf, absolvoval 1-2 výlety - dívám se po LM od Eximu a kdyby to spadlo pod 15 000 tak bych to vzal. Nějaké rady? Díky moc :-) .
Kapverdy - červenec
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí
Zdravím Vás, prosím, chtěl bych se zeptat jak je to s rezervací sedadel u Ryanair, respektive jaká pravděpodobnost je, že když si nezarezervuju sedadla předem, tak budeme s mým spolucestujícím rozděleni každý do jiné části letadla? Jde mi o to, zda koupit rezervace a připlatit si tak o skoro 1 000 Kč na letenkách víc, nebo zda by to mohlo vyjít i bez toho a můžeme sedět spolu. PS: Kdyby to pomohlo, let bude Ostrava-Bergamo Bergamo-Barcelona Díky za odpověď. .
Rezervace sedadel u Ryanair
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Psal jsem tu už jeden příspěvek ohledně USA na prázdniny. Bohužel, po všech trablech, které jsme měli a hledání co a jak, cesta do USA padá a musíme tedy rychle upravit společně s přítelkyní naše plány. Odstupujeme tedy od podmínky, že musíme letět do USA a taky od podmínky, že musíme letět někam, kde mluví jedině anglicky a my bychom svou angličtinu zlepšili... (Po přečtení několika článků, klaboseni s lidmi co nám říkali, že se stejně prd naučíme a kdybychom pracovali v USA/ANGLII tak se naučíme tak maximálně polsky, rusky a kdo ví co ještě).... Takže výsledek je takový, že prostě chceme vypadnout, vyvětrat hlavy, poznat nějaké pěkné místa s rozpočtem, který by byl tak nějak přijatelný pro studenty.... Proto se Vás chci prosím zeptat, co byste doporučili? Kam se podívat? Zvažoval jsem už i nějaký auto trip, láká mě spíš ta představa, že si člověk může zastavit kde chce a naplánovat si to podle sebe. Každopádně Českou republiku máme projetou solidně tak tě bych se rád vyhnul ( I vzhledem k tomu, že bychom chtěli poznat jiné lidi a kulturu / mentalitu). Budu rád za všechny Vaše zkušenosti, názory a rady. Dík moc, XaNn .
Kam vypadnout na tři až čtyři týdny
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Zdravím všechny, chtěli bychom s přítelkyní vyjet o prázdninách na 2 měsíce do USA. Takové nějaké naše "požadavky" jsou, abychom zdokonalili angličtinu,viděli zajímavosti USA, trošku pronikli do jejich "vše je naprosto amazing, awesome" života a do života si odnesli zkušenost jak život chodí jinde. Samozřejmě oba víme, že nejde projet vše za dva měsíce, proto se Vás zkušenějších chci zeptat na radu. 1) Jaký stát byste doporučili pro první návštěvu USA ? Nebo co by na první návštěvu stálo za shlédnutí 2) Asi to těžko utáhneme ze studentských příjmů , tzn. budeme zřejmě potřebovat v USA nějakou práci. Chtěli bychom ale "práci" - tzn. rádi bychom se vyvarovali čištění WC atd. Nevíte o někom/něčem, co je ověřené a např se zde dá zdokonalit i ta angličtina? Vím, že kámoš co byl v USA právě ty WC čistil a jazyk neprocvičil vůbec, protože se s ním nikdo nebavil... 3) Řešit to přes agenturu v ČR nebo jet na vlastní pěst? Budu moc rád za Vaše komentáře. Děkuji moc. XaNn .
USA na 1-2 měsíce
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí