Témata uživatele preima

Témata uživatele preima

Téma Poslední reakce
Ahoj, stala se mi taková nemilá věc.. Jsem si 100% jist, že jsem provedl online check in, ale při odbavení na letišti v Praze mi sdělili, že odbaven nejsem a musel jsem za 2 letenky zaplatit poplatek skoro 4tis. Myslíte, že je nějaká šance z nich peníze dostat zpět. Doklad o zaplacení poplatku mám. Díky za radu jak postupovat. .
Ryanair - online odbavení
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
63 odpovědí
Prosím o radu. V úterý jsem si u expedia.de koupil leteny Frankfurt - Punta Cana. Jediná možnost byla platba kartou, tu jsem zadal, ale do dnes mi na účtu zablokovali pouze 1 Euro. Přišlo mi číslo rezervace a faktura. Když číslo rezervace zadám přímo na stránkách Condor.com, tak tam let i s našimi jmény vidím. Nevíte jak to je? Nebo ta faktura je proplacení? Ale to je divné, když odlet je zítra. Vždycky mi všude peníze strhli hned, ale je to můj první nákup přes Expedia. .
Condor - Expedia.de
Ve fóru Letecké společnosti
0 odpovědí
Ahoj, koupil jsem dvě letenky do Manily z Prahy s China Southern přes letusku.cz na letošní listopad. Potřebuji změnit jméno jednoho cestujícího a na dotaz mi bylo jen stroze odpovězeno, že letenka je doklad nepřenosný. Měl jsem za to, že za poplatek to možné je. (I za 10-15tis by to mělo pořád smysl, potřebuji stejný let kvůli malému dítěti) Na to navazoval druhý dotaz, na který jsem odpověď nedostal vůbec. Když mám 2 letenky pro dospělé a dítě by v době návratu bylo mladší 24měs. tak může cestovat bez nahlášení předem (tedy bez letenky a nároku na sedadlo)? Díky za moc radu. .
Změna jména na letence (letuska.cz)
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Poradí někdo jak na levnější letenky na Lanzarote? Termín 3.8. - 17.8. Nyní cca 8800,- z Prahy. Vyplatí se ještě počkat? Odlet klidně z Německa či Vídně. .
Lanzarote
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď