Témata uživatele semrad8

Témata uživatele semrad8

Téma Poslední reakce
Dobrý den, zjistil jsem že moje fyzická kreditní karta je rozbitá a nestíhám výměnu, nevíte prosím, zda bude v autopůjčovně (sicilybycar) možné platit touto kartou přes apple pay? Děkuji  .
Půjčení automobilu - Neapol
Ve fóru Půjčení auta
3 odpovědi
Dobrý den, letíme s wizzairem s naším 4 letým synem a jaksi jsem nedohledal informaci, zda je u wizzu možnost vzít zdarma autosedačku. Nevíte jak to u wizzairu je? U ryanair to problém není, pokud vím. Děkuji za odpověď  .
Wizzair - cestování s dětmi
Ve fóru Letecké společnosti
2 odpovědi
Ahoj, myslíte že nám stačí 4h na zkouknutí Matery? Dá se stihnout Vesuv a Pompeje za den? A Grotte di Castellana, postačí poloviční prohlídka, nebo stojí za to si zakoupit tu kompletní? Díky .
Ahoj, hledám co nejlevnější ubytování v termínu 14.7.-16.7. pro 2 osoby v oblasti Jezer - jih ( Peschiara del Garda, Sirmione, Desenzano de Garda) ... děkuji za pomoc na booking.com a hostelworld.com jsem koukal .
Lago di Garda
Ve fóru Tipy na ubytování
7 odpovědí
Ahoj, máme v plánu Sardínii od Cagliari přes Tortoli, Olbii do Alghera. Nevíte jak je to tam s busama či vlaky a jaké jsou ceny? Děkuju .
Sardínie
Ve fóru Co se nevešlo
5 odpovědí
Ahoj, nevíte prosím, kdy zveřejní wizzair termíny na léto 2017? Děkuji .
wizzair
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Ahoj, potřeboval bych se co nejlevněji ve 2 lidech dostat z ČR (Děčín/ Praha) do Mnichova v datu od 16-18.6.2016. Neměli byste prosím nějaké rady na letenky, autobus či vlak? Děkuji .
Praha - Munchen
Ve fóru Hledám letenku
7 odpovědí
Ahoj, nevíte zda se dají koupit levné letenky třeba 2 roky dopředu? Děkuji .
Levné letenky - 2 roky předem
Ve fóru Vyhledávače letenek
1 odpověď
Ahoj, podle rome2rio a google maps je možné se dostat pěšky na Murano, je to pravda? Díky .
Benátky - Murano
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Ahoj, nevíte jak se dostat levně z Bari do Pompejí krom blablacar a trenitalia? Děkuji .
Pompeje z Bari
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Ahoj fanoušci levného cestování, s přítelkyní soutěžíme o zájezd do Norska, a tímto bych vás chtěl poprosit, zda byste nám mohli dát hlas ( pro Marie S.). Pro hlasování je třeba být propojen s fb. Děkuji moc, s pozdravem Martin a Marie https://www.neutrogena-promo.cz/galerie/odkaz/61/ .
Norsko
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí