Příspěvky uživatele er.dvorak

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravím všechny dobrodruhy,

obracím se na vás s prosbou o radu. Měli by jste tip na batoh jako příruční zavazadlo do letadla? Potřebuji jen aby se mi tam vešel notebook o velikosti 15,6". Jezdím jen na víkendy po Evropě, takže batoh budu mít neustále na zádech.

Cenově okolo 1500 Kč. Děkuji za každou radu :).

0
Zobrazit ve vláknu

Byl jsem v Manchesteru a paráda. Nejen jako fotbalový fanoušek. Krásné město, čisté, skvělé restaurace (tím bych doporučil Red's True Barbecue a kavárnu Federal Cafe). Muzeum fotbalu bylo super. Město je plné mladých lidí a večer to žije. Musím říct, že mě překvapilo hezké předměstí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stále spekuluji nad hotelem, protože když si čtu recenze, tak jsem v podstatě nenašel slušný hotel za normální cenu. Nevím jestli je to tím, že si lidé rádi stěžují nebo to opravdu bylo na nic. Chci se dostat na cenu okolo 15 000 Kč za osobu. Oblast Pefki vypadá opravdu velice dobře.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mikir. Mockrát děkuji za vyčerpávající komentář. Mám ovšem problém s tím, že tentokrát to musím objednat přes cestovní kancelář. Kvůli tchánovi. Hledám všude možně na internetu. Ohromná změna, když necestuji na vlastní pěst.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 Zdravím všechny cestovatele, 
tento rok se chystám na Rhodos a vybírám hotel. Chci tam jet na týden a zároveň hledám něco okolo 15 000 Kč (zahrnuta letenka, ubytování, popř. plná penze). 
Měl by někdo z Vás nějaký tip či zkušenost s hotelem nebo přímo s ostrovem? 
Moc díky za rady,tipy a zkušenosti. 

0
Zobrazit ve vláknu