Příspěvky uživatele misak.06

Aktuální témata

TémaPoslední reakce
David Eiselt napsal(a):

Můžeš prosím vyzkoušet přihlášení znovu?
1) pokud není účet aktivovaný, udělej klasickou registraci - přijde ti aktivační email
2) pak prosím dej vědět, zda aktivační email dorazil nebo ne
Díky.

Email přišel, starý účet aktivován! Díky

2
Citovat Zobrazit ve vláknu

@Ondra Machart Ja mam stejnej problem s ozivenim staryho uctu. Mail se nekde po ceste ztraci (email mam @centrum.cz)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pročetl jsem si předchozí, předchozí dvě stránky a na většině problémech, nad kterými tu brečím, se již pracuje a věděli jste o nich. Takže je shrnu a jen se zeptám: proč jste vypustili na světlo světa fórum v tak syrovém stavu?
btw woalalala a je tu triple post díky absenci tlačítku edit :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A příspěvky nejdou editovat. Bože, vždyť to je přece základní věc a obrana proti double postům...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Co jste to s cestujlevne.com proboha udělali? Tak super to bylo dřív a teď?!

Jen pár postřehů... určitě tu zopakuji i něco, co již řečeno bylo.
1. Abych mohl napsat tento příspěvek, musel jsem se zaregistrovat pod novým emailem, protože mi nejde přihlásit se na starý účet. Přitom jsem již přihlášen na mobilu byl.
2. Listování na fóru... další, další, další,další, další, další,další, další, další,další, další, další,další, předchozí, předchozí,předchozí, předchozí,předchozí, předchozí,předchozí, předchozí... co to je? :D :D když už, tak to dole očíslujte od 1 do X, aby se dalo přecházet pohodlně ze strany 2 na stranu 8.
3. Průvodce chválím! Jen by nemusel lhát a mohl by být uživatelsky přívětivější. Třeba místo další, další,další, další,další, další,další, další,další, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí, předchozí bych dal hledání zemí podle abecedy! Hledal jsem Emiráty a málem jsem se uklikal i přesto, že jsem hledal v Asii! Dejte nahoru vedle kontinentů A až Ž a bude to paráda.
A taky pozor na pravdivost. Třeba rada v těch Emirátů "JAK UŠETŘÍŠ - Směnárny a platba kartou - Nejlepší kurz mají směnárny na letišti, naopak nejhorší jsou v hotelech a nákupních centrech." --->>> v sobotu jsem byl v dubaji a kurz na letišti za 1 euro 3,70. V The Dubai Mall 1 euro 3,90! Buď já neumím číst nebo mě blbě naučili ve škole, že 3,70 < 3,90 nebo tam máte prostě pikačovinu. Ještě, že jsem měnil jen na cestu do centra ((:
4. Hledání na fóru. Dřív jsem dal hledat "Thajsko" a našlo mi to 150 příspěvků v 12 tématech a mohl jsem je všechny pootvírat. Teď? Nene, kdepak.
Proč jste upustili od klasickýho fóra? :(
5. Přijde mi, že se změnou přišlo nějak moc rolování a proklikávání se kamkoliv. Ale možná je to jen můj subjektivní pocit.

Další připomínky třeba někdy příště. Máte před sebou ještě hodně práce. Držím palce!
Teď nechám prostor dalším, dalším,dalším, dalším,dalším, dalším,dalším, dalším,dalším, dalším,dalším, dalším,dalším, dalším.
(omlouvám se za to, ale přijde mi to až absurdní... :D )

6. Jo a taky při psaní tohoto příspěvku mě to stihlo odhlásit. Neznám moc otravnějších věcí, než se opakovaně přihlašovat na stránky, na který chodíte 100x za den.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu