Témata uživatele Pavel Galko

Témata uživatele Pavel Galko

Téma Poslední reakce
Daruji zdarma SIM karty operátora Claro .Využity v únoru, je na nich omezená platnost do  začátku června 2024.Jsou na nich funkční aplikace Whatsapp atd které jsou v kolumbii zdarma, pro obecná data je potřeba je jednoduše dobít u každého stánku ale to můžete kdykoliv v klidu později. Vyzvednutí karet v Olomouci Spolehlivý řidič po Bogotě a okolí(letiště) ,má dodávku pro 8 lidí.Hector +573212082310 Whatsapp  Pavel   .
Kolumbie SIM karty Claro
Ve fóru Cestovatelský bazar
0 odpovědí
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat zda má někdo čerstvé zkušenosti z Kuby?Zajímají mě hlavně peníze protože jsem se dočetl že byly zrušeny CUC tak bych byl vděčný za jakékoliv aktuální informace. Díky Pavel  .
Kuba víza,peníze
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
10 odpovědí
Zdravím všechny cestovatele, kdo by měl zájem v Trinidadu o kontakt na ubytování s profesionální profesorkou španělštiny podám info na galko.vet@gmail.com Mám osobní zkušenosti z 02/22 a pro lidi co se chtějí posunout ve španělštině je to skvělý zážitek za dobrý peníze. Pavel   .
Kuba-Trinidad studium španělštiny
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Dobrý den, nejede někdo na Kubu Potřeboval bych to poslat léky ,případně dám info o Kubě  Díky Pavel   .
Kuba doručení léků
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Zdravím všechny cestovatele, přenechám simky z Argentiny a Chile (návrat před týdnem) Jedná se o karty které si přednabijete v každém stánku za pár pesos.např Argentina 170 pesos(50kč) 2Giga a neomezené hovory v rámci země a Whatsapp je bez limitů zdarma.Chile stejné podmínky P  .
SIM Argentina ,Chile
Ve fóru Cestovatelský bazar
4 odpovědi
Ahoj Dave, vím že tady to téma šlo ale chtěl bych vědět názor na tuto konkrétní situaci. Mám koupené letenky s Austrian A z Prahy,přestup Vídeň a cíl Bangkok a zpět to samé a chtěl jsem zeptat kdybych chtěl vystoupit už ve Vídni jak to udělat a jak kufry. Děkuji .
Předčasné ukončení letu - dobrovolně
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
20 odpovědí