Příspěvky uživatele Jan _17

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravím :)

V termínu 11.–19. září budeme na Islandu (čistých cestovatelských dní to vychází 7, protože přilétáme do Keflaviku až večer a 19. pak odlétáme po obědě). Jedná se o naší první cestu na Island.

Máme v hlavě asi dvě myšlenky, jak by mohla cesta po Islandu vypadat. První je objet ostrov autem dokola, ačkoli taková cesta by byla asi lepší na 9 a více dní. Druhá možnost, která se nám líbila – trek Laugavegur, který by zabral řekněme 4 dny a zbytek času bychom mohli věnovat Zlatému okruhu. V tomto období by však už nemusel být trek otevřen.

Díky za tipy a rady, třeba někoho zkušenějšího napadne i lepší plán, jak v krátkém čase poznat nějak pěkně Island.

0
Zobrazit ve vláknu

Díky, ten dialog jsem právě hledal a hledal, a nic. Neuvědomil jsem si (nebo jsem spíš myslel, že to funguje trochu jinak), že cena je vždy podle startovní destinace, takže Brno-Londýn je v Kč a nelze to nijak přepínat na jinou měnu. Asi :D . Tak jsem aspoň ušetřil za zpáteční letenku pár drobných, tam to přepnout šlo (při platbě zvlášť) na libry.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj,


chtěl jsem se zeptat, jak je to aktuálně se "směnným kurzem" Ryanair. Dříve byla pod platbou kartou nějaká věta s odkazem a v odkaze stačilo kliknout na zaškrtávací pole. Dnes jsem chtěl rezervovat letenky, ale žádná taková věta se mi neobjevila a nechci platit zbytečně v korunách, když je výhodnější platit v eurech a nechat kurz na bance. Je to momentálně schované někde jinde a nevidím to, nebo už je možné platit jen v měně, jaká se sama nastaví podle destinace? (kupuji trasu Brno - Londýn a zpět)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý nápad, to se bude za pár měsíců hodit! :) 

Pokud se ptáš na případná vylepšení, vyzkoušel jsem web na mobilu a mám technický poznatek. Když kliknu na mapě na bod a následně na odkaz na konkrétní místo, objeví se mi to vždy na další záložce. Ve výsledku pak mám otevřených mnoho záložek (prohlížel jsem si 7 míst = mám 8 záložek, které pak musím otravně zavírat).

Jinak teda fotky parádní!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

10% sleva :)

 https://www.booking.com/s/35_6/jan45056

0
Citovat Zobrazit ve vláknu