Příspěvky uživatele Gianni Giovanni

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

tak Volotea zákaznická linka zafungovala ještě dva dny před odletem s tím, že mi poslali do mailu palubní lístek. Bohužel až ten s příplatkem sedadla. Možná, že kdybych byl trpělivější vše by bylo ok. Ale hlavní je že měli snahu problém vyřešit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
Mailand napsal(a):

Stále tam volná místa vidím, ikdyž od včera jich několik ubylo.
Zkus se tam sám prokliknout přes "Assign seat" v Booking details.

Díky moc Mailand. Přidáno sedadlo za 6 Euro Asi už chápu, kde byl zakopanej pes. Letím s Voloteou prvně a rezervaci jsem tvořil koncem ledna a nejspíš jsem promarnil výběr sedadla za darmo? Ale jsem rád, že to nakonec dopadlo takto 11Euro do Benátek taky super :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
panda napsal(a):

U mne je ale to uplne zlozitejsi, ako ze jde o voucher, ktery podle Volotey funguje, podle mna - ne.
Na jiky mail jsi psal?

psal jsem na: customer care/contact/Email. Zatím stále bez odpovědi ale 138,-Kč za letenku mám dávno z účtu od nich zaúčtovanou. Tak snad nebudou dělat mrtvého brouka :-( Mám z Benátek plánovanou další dopravu a výlety,.. takže doufám, že není realita to že již nejsou sedadla...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
David Eiselt napsal(a):

Služba flex funguje skvěle – vrátí se ti peníze hned ve formě kreditu.

Check–in je nějaký zvláštní, nefunguje ani v mobilní aplikaci?

Check-in: mobilní aplikace bohužel není pro android :-( psal jsem dnes ráno e-mail na Voloteu tak snad se dočkám odpovědi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V pátek mám letět do Benátek zabookováno a potvrzeno za 5Eur bez členství a teď když se chci online odbavit tak mi systém píše:Online odbavení již není k dispozici pro tento let. Můžete si vyzvednout palubní vstupenku na letištním odbavení za příplatek. Máte někdo zkušenosti? Je to běžná praxe jak nalákat na levnou letenku?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu