Příspěvky uživatele Áčko

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Jen taková rada - myslím že nic nehlídají, jen nemusíte mít aktuální odkaz. Co jsem vypozoroval tak akci pořád obměňují, někdy nefunguje vůbec a někdy jen s "novým odkazem", ideálně z toho co běží jako reklama na FB. 

Už se mi stalo že odkaz z CL mi nefungoval a ten z FB ano, zadával jsem stejné číslo i email. 

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zazvpomínal jsem a bylo to určitě minulý rok, cena s klubem 249 kč, bez klubu klasicky o tu částku víc, kupováno v první polovině roku. Výběr termínů bylo od července nebo srpna po podzim, kolega kupoval za tuhle cenu srpen a já září kde jsem zahrnul ten svátek, já nakonec ani neodletěl, protože místo té pětistovky jsem šel radši na firemní večírek. Odlety stejně jako teď, sobota a úterý. Ale divný, že tu na CL nevidím akci, tak možná byla na konkurenčním webu nebo sem to našel sám, rád si z nudy projíždím AZair :D  A možná bylo jen pár letenek pro každý termín. Tak mě jen překvapilo, že to teď spousta lidí vidí jako nějakou erorovou cenu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

I když to vypadalo jako "chyba" když s tím clubem to bylo dražší, tak pořád minulej rok byla úplně stejná akce, cca druhá půlka roku všechny letenky Praha-Catania 250 kč směr, evidentně normální cena :D  Koupeno někdy v této době s odletem v září a mezitím 1 změna (tuším že nešlo zvolit nic jiného než Praha-Catania), takže šlo krásně pracovat s termínem :)  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To nejsou fotky jako z katalogu, to jsou fotky z katalogu. Takhle moji českoslovenští kamarádi nevypadají :(  Znamená to, že nemáte fotografie z vlastních akcí? 

A platí ta 10% i na služby prostitutek, jak již bylo zmíněno? Z jakých serverů můžu vybírat? Mohu omezit svůj balíček pouze na tuto službu a využít 10% slevu?

Děkuji za info

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, možná se to už někde řešilo, zrovna vyšlo na seznamu:
"S letním letovým řádem ale také po několika letech zdraží letištní poplatky, které jsou součástí letenky. V případě poplatků hrazených odlétajícími cestujícími půjde o navýšení o 5,8 procenta na 697 korun."

To se jako fakt bavíme o poplatku za 1 cestujícího na 1 let? Kdo přesně teda dotoval všechny ty lety pod tuhle částku, které jsem z Prahy absolvoval? :D   To i na ty "středně" drahé kolem 3000/zpátečka po evropě je v podstatě polovina ceny letenky letištní poplatek a další ranec budou daně.. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky jsem to musel googlit :D  Dát 1x slunce je zhruba 4000x obletět zeměkouli.. což je cca 4000 letů do austrálie a zpět, to snad nikdo na světě nedal , jestli jo tak zažil pěknej kus života v letadle :D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dneska byl posouvací den, posunuli mi 3 z 6 letů, naštěstí dva jen o pár minut a jeden odlet z Prahy z večera na ráno, což je super, a ještě k tomu nabídka na refund (posun o více než 5 hodin) a nová letenka za polovinu :D  Už jste někdo dával zároveň refund, když jste chvíli předtím rezervovali ten stejný let na stejná jména? Nebude někde problém? :) 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No zkusím :D  

Asi rok jsem bydlel na Veleslavíně a posouval jsem časy, kdy jsem odcházel z domu, abych ještě stihl let. Nakonec jsem se dostal na 7:05 zavření dveří na let v 8 ráno, a to jsem ještě stihl rychle koupit lahev rumu v duty free a skočit si na záchod. Security v Praze je (byla) rychlá a spolehlivá a nikdy mi to neuletělo.

Mám cca 50 letů s Ryan a Wizz a ani jednou mě "nenechali na holičkách" tak, abych musel hledat narychlo jiný let - když už bylo zrušení, tak opravdu měsíce dopředu a zpoždění maximálně v rámci pár hodin.

Po těch všech celkových cca 100 letech mám statisticky pořád spermiogram v normě, takže pokud vás někdy strašila představa, že lítání snižuje plodnost, nejspíš to nemá žádný vliv :D  

6
Citovat Zobrazit ve vláknu

Stejně to sou šmejdi, já už mám 3 accounty, jeden kde mám 60-80 nocí ročně a dva fejkový na jiné jméno a email, jeden na mobilu jeden na PC, každý týden tam rozdělám a nedokončím nějakou objednávku, ale pořád mi jen chodí maximálně upozornění ať to dokončím, ale žádný kupon :D  Už to praktikuju několik měsíců. Možná přes ten fake zkusím něco i koupit příště, jinak už nevím co můžu dělat víc :D 

3
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jestli znáš ten MC Lounge na T1, tak bych řekl, že Erste provozuje stejná cateringová firma :-)  Takže si lze snadno představit, co tam je. Velký jídlo a 2 pivka na hodinku a půl před odletem bych dal tu restauraci, ale na pár piv a drinků s občerstvením je Erste v pohodě i na LK :-) 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zrovna bych potřeboval zahraniční jízdenku, docela drahou, slevomat má jen jízdy přes ČR a unicredit/airbank měly kupony jen na jízdy do února. Nevíte o něčem aktivním, aspoň 10% na duben?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Když už se tu zmínilo čsob - teď jsem poslední 2 týdny bookoval ubytka v Británii, Portugalsku, Španělsku, Francii, Polsku a česku a z asi 50 ubytek, od hotelů po apartmány ani jednou nebyla ta jejich premium 10% sleva :-/  Na jaký přesně ubytka by to mělo vlastně být? :D 

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já řešil akorát problém, jak booknout taxála tam a zpět když jsem neměl data. Před letištní halou už wifi nebyla a najít veřejnou v Dauhá se nám nepodařilo, tak doporučuji na to myslet :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Strašný obstrukce, a vemte si že tohle třeba ještě hlídá x úředníků. Takovej waste práce a omezování vydělaných peněz, nehledě na to, že teď už je kvůli tomu novému limitu nad 20k/osoba/rok vše zdaněno nejen 15% daní z příjmu, ale i nějak zdravotním a sociálním, abysme náhodou neměli o pár stovek/tisícovek na výlety víc :D  Sem docela čuměl na to dodaňování a nemohl sem se dopočítat proč to daní tolika %..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nechci dělat reklamu, mají tam jenom jedny, jde o tyhle:
https://www.dm.cz/mivolis-spunty...78131.html
Jsou i docela levné. Vyhovuje mi, že jsou hodně měkké, takže se zmáčknou a po roztažení nejdou cítit. Samozřejmě pořád se spí líp bez nich.. :D  

Jinak ty kapky zase vyzkoušíme my, díky za tip :D 

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Měla by vyzkoušet různé špunty - taky jsem se tomu 20 let bránil a pak jsem vyzkoušel ty z DMka a v uších mi nevadí a to jsem sakra princezna. Chrápání i další hluky např. z ulice, pokud bydlíte na náměstí, to krásně ztlumí o 90% :-) 

Jinak přítelkyně už si tu čekačku do spánkové laboratoře vyčkala, nosila několik dní nějaké ty jejich přístroje, ty zjistily že apnoi nemá a jinak se nedozvěděla nic zajímavého, takže chrápe dál jako dřív. A to má normální váhu i zdravotní stav, takže není úplně moc co s tím dělat :(  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na celý ostrov, mám pocit že i na Gozo ale to už si nepamatuju přesně 

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Trochu off - zkoušel jsem ten Uber automat u východu z terminálu a v 9 večer chtěli letiště-Palmovka 900 kč. Boltem jezdím za polovinu, popř. dojedu 119 na Veleslavín a pak jedu Bolt cca za 250 kč. To byl vždycky ten Uber tak drahej, nebo je to jen kvůli tomu automatu? :D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já ještě třeba nikdy neviděl ubytko, kam by šel zadat tento 10% kód a ČSOB Premium link mi fungoval jen první týden (to jsem booknul několik ubytek opravdu s 10% slevou oproti Genius 3), a teď 3 země, desítky ubytek - nic. 

Jinak doporučuji takové ty doplňky prohlížeče (např. ratepunk pro Chrome). Když se díváte na ubytko na bookingu, máte vpravo sloupec, kolik to stojí na ostatních vyhledávačích a dokonce vás to upozorní i na možnou slevu uvnitř bookingu, např. přes mobilní zařízení. Ale po pár letech co to používám jsem teda ještě taky neviděl lepší cenu než na bookingu, jedině přímo u hotelu a to jen v minimu případů.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já jsem tam byl minulou sobotu v 8 ráno a fronta 0 vteřin :D  Řekl bych že fast track je zbytečnej platit

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo tak ten T1 salonek je bezkonkurenční díky neomezeným vstupům zdarma. Pivko a míchaný drinky mi stačí, teď jsem byl na snídani a taky se dalo - čerstvý pečivo, relativně kvalitní šunka a sýr, zelenina, balkán. Navíc se dá chytit dost dobrej výhled  :) 

Kéž by to šlo i na T2, kvůli tomu teď dolejzám za šéfem, aby mi přidal, abych měl 70k čistýho na Erste kartu a lounge :D :D 

 


1.jpg

4
Citovat Zobrazit ve vláknu

Těch 10 let stáří auta může být problém, však když si půjčuju ty malý zmetky, tak nějaký to malý punto může mít klidně víc, nebo ne? :D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky by mě zajímalo nějaká česká alternativa, tohle vypadá docela zajímavě. Nějak jsem letos kápnul na discovercars, kde jsou ty ceny v mých případech nějak podezřele x krát nižší než třeba na rentalcars (Algarve v květnu na 200 kč/den, Mauricius v sezoně ještě míň), tak bych možná vyjímečně připlatil nějakou jistotku navíc, když těm půjčovnám moc nevěřím :D  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To jde použít víckrát za sebou na jeden účet? Takže i na 2 letenky třeba? A kdo to vlastně "doplácí"? Kiwi nebo T? :D 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, pardon že otvírám tak staré téma. Za cca 10 měsíců mám 14 denní letenku na Mauricius, ale nejsme úplně plážoví váleči a začíná mě lákat to zkombinovat ještě s Reunionem, nejspíš týden a týden (a v obou půjčit auto, ať člověk stihne procestovat všechno). Měl někdo podobný itinerář a stihl si užít obě destinace? :-)

Trochu mě akorát zarazila cena letenek Mauricius-Reunion, aktuálně zpátečka na říjen 6000+. Máte někdo zkušenosti s nějakou akcí na tuhle trasu? Asi dává větší smysl ještě čekat, že? Nebo radši brát za 6000 dokud je? :D  Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu