Příspěvky uživatele Polinis

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, aktivoval jsem si online check-in u EL AL Israel Airlines, jenže podmínka byla  nejdřív 24 hodin před odletem a já to aktivoval dřív než během této doby, je to v pohodě, platí mi ta letenka, co mi poslali na email,nebudou žádné sankce nebo tak ? Nebo mám prostě vykonat normální check-in na letišti jakoby nic ? Díky.

0
Zobrazit ve vláknu

určitě nehledám dobrodružství na této urovni, řekněme, že mám známého, co už v podobné bryndě plave a jen mě zajímají následky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěl bych se zeptat čistě hypoteticky, jak by se např. v takovém Izraeli nebo USA řešilo v praxi překročení povolené doby pobytu, ať už z důvodu nelegální práce, ztráty pasu (a neřešeím nic s ambasádou a podobně), jak to vlastně vypadá v praxi, takové vyhoštění, když je člověk v té zemi na 0 ? Zaplatí mu vláda letenku domů a dostane navždy zákaz do země nebo se z něj stane bezdomovec v té zemi a ikdyž se to provalí, tak mu nikdo nic (ani proti jeho vůli) nepomůže,nezaplatí zpět a nikoho ten člověk nezajímá ? U těch mexičanů si to ještě umím představit, že je v po detenci natlačí někde do kamionů a vyhodí je někde v Mexicu v poušti, ale jak se to řeší s takovým člověkem, co má bydliště v Evropě apod? 

0
Zobrazit ve vláknu

Ano, Reunin mám projetý celý a v karibiku vše mimo Fr.Guyanu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano máte pravdu v pár věcech,  u pasu mi vypršela platnost a nechtělo se mi to řešit, jinak proč do Kaledonie ? mluvím francouzsky a rád bych se procvičil a zároveň poznal zemi, kde jsem ještě nebyl, proto volím tento typ zážitku i když uznávám, existují i daleko lepší a výhodnější výlety, co se týče peněz, ale nevycucal jsem si to jen tak z prstu náhodně na mapě atlasu. Jinak příme lety do Nouméa z Evropy bohužel nejsou :/ .D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No tak právě, zažít nějaké dobrodrůžo :D mám kupu volného času, tak proč to dělat jednoduše (jako ostatní), když to může mít s kapkou adrenalinu, každopádně díky za info a osvětlení, takže tam EU občanky neberou, dík za odkaz.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak přímý let z Evropy na jakékoli uzemí EU v karibiku, odtamtud lety/plavby do Fran.Polynésie(všude na občanku) a z ní do Nové Kaledonie, něco na ten způsob, akorát, že jsem nenašel žádé info na netu ohledně Kaledonie, jestli tam fakt nejsou nějaké omezení pro občana EU, chtěl bych to bez pasu zkusit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěl bych se zeptat někoho znalého, stačí tam vstup jen s občankou, když se jedná o uzemi pod Francouzskou správou ?

0
Zobrazit ve vláknu

Tak diky chlapi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, zda nevadí, když něco zabookuju přes kreditku, která není na moje jméno, jestli to nebude nějaký
průser na recepci potom ? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, ve stručnosti, chtěl bych se jako totální amatér zeptat, před měsícem jsem si nechal udělat nový pas.
Podmínkou víza do SAE je mít pas platný následujících 6 měsíců nebo musí mít člověk ten pas už předtím alespoň 6 měsíců platný ? Díky moc za odpověď.

0
Zobrazit ve vláknu