Témata uživatele Lukáš _10

Témata uživatele Lukáš _10

Téma Poslední reakce
Zdravim. Mám dotaz ohledně bezpečnostní taxy. Jak jsou velké fronty při příjezdu? Případně on-line?Viděl jsem, že je poplatek cca 800 Kč, ale v cestovce jsou schopni si říct 1 300,-Přitom nechybí poznámka, že pokud si budeme platit taxu až na letišti a budou tam velké fronty autobus odjede bez nás. .
Bezpečnostní taxa - Kapverdy
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
4 odpovědi
Ahoj mám dotaz. Jakou používáte mobilní aplikaci při plánování výletů? Já se dívám na TripAdvisor kam následně píšu recenze. Poslední dobou je celkem použitelná i klasická aplikace google Maps kam jde taky zapsat své poznatky a přidat fotografie. Foursquare je asi už aplikace mrtvá? Nebo někdo používáte? .
Mobilní aplikace
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Ahoj, hledám nějakou outdoor kameru. Nemáte někdo zkušenosti s něčím do 4 000,- podobnému gopro?Teď jsem se díval na sjcam 5000xelite nebo xiaomi yi. Nějak nepoznám rozdíl tak budu rád za názory :) .
Akční kamera
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Ahoj všem,chtěl bych se zeptat na zkušenosti s offline mapami pro iOS. Jaké používáte?  Rozmýšlím nad maps.me a offline oblastí v Google maps. Plánujeme Londýn a Paříž. V únoru Thajsko, ale tam mi byla doporučena tamní sim s datovým tarifem a normálně apple mapy. Budu rád za rady a názory. Lukáš .
Offline navigace
Ve fóru Co se nevešlo
29 odpovědí