Témata uživatele Ondřej Pávek

Témata uživatele Ondřej Pávek

Téma Poslední reakce
Ahoj, rád bych se svoji partnerkou a dcerou, které bude teď jeden rok, vyrazil mimi EU, ( například Amerika, Asie). Otázka zní, jak je to v případě platby za roční dítě? Když jsem si dělal kalkulaci pro 3 lidi z toho jedno roční dítě, kalkulace mi vyhazuje cenu za dítě téměř jak za dospělého, je to normální? Popřípadě jak to děláte vy když máte takhle malé děti.   Děkuji.  .
Roční dítě
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
15 odpovědí
ZdravímVčera jsme měli odletět z Milana(bergamo) ale nás let byl uplne zrušen,dostali jsme hotel a dneska letime nazpátek večer z Benátek.Tak se chci zeptat jestli je nějaká možnost dostat od této společnosti odškodnění?popripade jestli mate někdo nějaké zkušenosti s tím wizzshitem:D děkuji  .
Wizzair
Ve fóru Letecké společnosti
313 odpovědí
Zdravím všechnyV únoru chceme s partnerkou odject na 10-12 dní k moři,neláká nás thajsko ani srí lanka,cheme něco nevšedního...spíš jsme přemýšleli nad destinacemi jako malajsie,indonesie?nebo někdě na jihu číny kde je moře a dá se tam koupat ? Proto jsem se chtěl zeptat tady zkušenějších na nějaké přesné tipy která místa navštívit?jde nám především o to se někdě plácnout,kde bude tyrkysové moře a sem tam hodit nějaký ten výlet :Dmoc děkuji za tipy. .
Do Asie v unoru,kromě thajska,srí lanky
Ve fóru Tipy na levné letenky
25 odpovědí