Příspěvky uživatele hanz123

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Čauves ve spolek,

teď jedou média na té proti ruské vlně a svezlo se s tím i Turecko, jak tam je 80 % ruských turistů - arogantní, dělají rámus a všem ničí dovolenou.

Máte někdo aktuální zkušenosti, že to tam je aktuálně fakt tak špatné nebo zase mediální bublina?

Díky

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj ve spolek,

máte nějaké preferované stránky, kde sledovat last-minute nebo je to vše na jedno brdo?

Díky za případné tipy

Hanz

1
Zobrazit ve vláknu

Čauves ve spolek,

chceme s klukama vyrazit někam letecky a koupit akční letenky. Jenže ještě nevíme, kdo poletí. 

Dá se nějak koupit letenka, aby nebyla na jméno?

Předpokládám, že to nějak jde udělat. Například cestovní kanceláře to tak asi mají ne? 


Díky za případný tip.

H.

0
Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Jízdenky se samozřejmě dají pořídit i na stanici vlaku.

Díky moc za odpověď. Předpokládám, že se to ale odrazí na ceně.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím ve spolek,

mohu poprosit o radu? 


Známý se chystají do Londýna (přistání na letišti Southend). Dočetl jsem se, že nejrozumnější doprava je vlakem do centra Londýna. Všude píší, že se dají jízdenky pořídit ne jejich e-shopu, ale co když bude mít letadlo zpoždění?


Nevíte, zda-li se dají pořídit i přímo na letišti případně jaký je rozdíl v ceně?

Díky moc

0
Zobrazit ve vláknu

Problem solved. Díky Anetko ;)


2018-03-29-20-54-25.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Leoš Literák napsal(a):

Booking klidně odfaxuje číslo karty (a další údaje) do hotelu, kde to může ofotit každá uklízečka. PCI DSS jim asi moc neříká. Ale zpátky k dotazu - jaké částky a kolik se strhne? Ubytování obvykle zablokuje nějakou (obvykle menší) částku předem, aby ověřili, že karta je platná. Nemůže jít o tento případ?

Jop, nejdřív jsem si také myslel, že ubytko zkouší platnost, ale částek bylo více a začaly se navyšovat. od 1$ až třeba k 450 CZK.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Michal napsal(a):

Řeš to telefonicky se supportem banky, s karetní společností a českou podporou Bookingu. A pro jistotu provést čistou instalaci PC plus kvalitní antivir a firewall. Tohle není normální.

Po aktivaci nové karty jsi ji vždy upravil v rezervaci u Bookingu? Kam jsi ji všude zadával? To jsou všechno důležité otázky, na které bys měl mít odpověď. 

Support banky neporadí, jen blokne kartu. Podpora bookingu tvrdí, že číslo karty přes ně vůbec nejde, když ji vyplníš a jde přímo ubytku. Tudíž mě napadlo, jestli není chyba někde na straně ubytka. Novou kartu jsem vždy upravil v rezervaci bookingu a do hodky už mi chodily warning smsky, že se někdo snaží nakupovat. Mám čistou instalaci PC. Mohu zkusit jiný antivir no, jinak mě nic nenapadá, ale nedávám tomu moc šanci. Díky za reakci.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

HACKLÝ ÚČET?


Čauves ve spolek,

už přes měsíc se peru s rezervací na booking.com. Booknul jsem ubytko (Mauricius) a půl hoďky na to se mi začaly strhávat částky (v alžírské měně). Zablokuji kartu, vyžádám novou, za 2 týdny bookuji a opět to samé. Takže přeinstalovanej komp, router, změněné heslo na booking.com. Přišla mi třetí karta, zadávám její čislo na stránky a 30 min na to opět strhávání částek. V ubytování potvrdili, že nic nestrhávali. Nenapadá někoho moudrého, čím by to mohlo být? Ze supportu bookingu mi tvrdí, že číslo karty oni vůbec nedostanou do ruku, jde přímo ubytku. Tak že by mělo třeba ubytko hacklý komp? Díky za názory.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Deny napsal(a):

Zdravim, otazka trochu mimo ale na jak dlouho letite? A v kolika lidech? 😊

Letíme na 12 dní v počtu 2 kusy ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

maja1989 napsal(a):

Zdravím ty kteří Zanzibar již navštívili, chtěla jsem se zeptat, zda-li má smysl si brát nafukovaí lehátko, nebo ho vůbec nevyužiji. Díky.

Určitě bych ho nebral. Oceán je plný ježků a ostrých korálů. Za to riziko protržení to nestojí O_o

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Dalo se lehce pod 300, ale tohle by muselo být tak za 100, abych na to měl pajšl. Noc by šla strávit s ST statusem v Alfursan lounge a napájet se nealko Budweiserem, ale dokola kolem tohle prostě není dobrý deal.  

Co čtu, tak lze i zaplatit cca 660 CZK pro economy class, ale mám tušení, že my přilétneme na SEVER letiště a lounge je na JIHU.

https://www.saudia.com/TRAVEL-IN...nformation

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vláďa napsal(a):

Jen pro info, kolik stojí taková letenka, že jste ochotni do takového marastu jít ?

Cca 7.700,- CZK. S přískokem z Prahy cca 10.700,- CZK. Byl to ukvapený nákup, až pak jsem zjistil některé zápory, ale co už. Dovedu si představit horší životní okamžiky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

chech, středověk. Takže v Ženevě dát o žejdlík víc, ať zůstane něco v žíle až do cíle ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za info, to nás čeká velká paráda :) Čekačka se dá přežít, sjedu pár serošů na mobilu, ale ten chlast je pain. Jsi si jistý, že mi vezmou na palubu 10 ks flaštiček? Jsem myslel, že limit je 1 dcl + letíme se Saudi Arabia Airlines, kde se neprodává chlast ani na palubě. Co čtu tak držení alkoholu je tresné, takže na to prdím.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím ve spolek,mám koupené letenky Ženeva - Jeddah - Mauritius. Při cestě tam máme stop cca 7 hod a zpět 11:40. Dočetl jsem se, že když budeme na letišti přes 12 hod, tak je problém. Mohu poprosit o info:a) jak je to s tímto časovým limitem, kdybychom přiletěli náhodou dříve a přesáhli 12 hodb) našel jsem jediný hotel na letišti (Crom Airport Hotel).  Lze se k němu dostat nebo je mimo přestup. prostor? Případně dá se připlatit nějaký lounge, kde by se ten delší čas dal přetrpět?Předem díky za jakékoliv info

0
Zobrazit ve vláknu

Dky za info. To jsem tez nalez, jenze bez odbaveneho zavazadla. Predchozi akce vysla z Prahy cca 13000 Kc ( i se zavazadlem). Aktualne pod 17000 Kc jsem nezvladl nic najit (z Prahy).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím ve spolek,na xl.com byla teď akce na letenky na Reunion  z Paříže za cca 10200 CZK. V pátek jsem je šel zaplatit a zrovna akci zrušili (pro březen a duben).Nemá někdo tip na letenky na tento ostrov (odkudkoliv z Evropy) na březen či duben?Díky mocHanz

0
Zobrazit ve vláknu

Měl jsem s tím též problém. Nešlo zabookovat ani, když jsi je přes čínskou verzi. Nakonec jsem napsal na německou centrálu a ty mi to bookli. Email: china-eastern@ce-air.de

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za parádní report. Jak dlouho jste pak čekali na check-in v Shangai, resp. kolik času je ideál nechat si při návratu z centra na letišti? Díky za info

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super článek. Díky. To nabízené pivo, víno, káva atd. jsou zdarma?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

nevíte někdo, jaké jsou podmínky pro vstup do VIP salonku v PVG-Pudong (Šanghaj)? Letíme tam s China Eastern z Prahy (Economy class), zde stop 13 hod a pak pokračujeme s China Eastern do Vietnamu.

Díky moc za případné info

btw dá se v salónku i vyspat?


Hanz

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jo fešná cena smiley. Zas to tak nesleduji, jen mi to přišel slušný peníz, když jsem porovnával s jinými společnostmi.

btw předpokládám, že do Punta Cana to bude asi o nějakou kačku vždy levnější. To moje je do Puerto Plata.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím místní komunitu,

jen se chci podělit. Zrovna jsem kupoval letenky do Dominikánské republiky (Puerto Plata). U Condoru se dají aktuálně sehnat od 12960 CZK z Prahy (super přestup ve Frankfurtu). Je tam i více termínů s o trochu vyšší cenou. http://i.imgur.com/3Gkx70u.jpg

Enjoy smiley

Hanz

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

nemáte někdo info, kde u Frankfurt Hahn parkovat zadarmo? Klidně nějaká obec poblíž a pak se už dostaneme nějak. Letím odtud na Kanáry na měsíc a placené parkování by nebylo nejlevnější. Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu