Témata uživatele Mailand

Témata uživatele Mailand

Téma Poslední reakce
Ahoj, máte někdo zkušenosti s půjčením auta a provozem na Mallorce? Rezervoval jsem si na rentalcars.com Ford Fiesta or similar (+free additional driver) na 11 dní za 1400 czk u společnosti Goldcar (mimo sezonu mají zřejme aut nazbyt). Stále mi nabízejí "Excess Protection" za 1600, má smysl? Nikde v podmínkách jsem se nedočetl kolik je přesně spoluúčast... Další věc co mě zaráží je "fuel service charge" za 600 czk, ale OK, i tak je to pořád dobrá cena. Co ovšem nechápu je ta jejich Fuel Policy: Pre-purchase (partial refund). Platím ikdyž vrátím auto s plnou? Tady už jsem na vážkách jestli nepřiplatit za ověřený velký hráče.. U Avis jsem se dostal nejníž na 3500 czk, se slevou od AirBerlin na Hertz za 4500. .
Půjčení auta na Mallorce (Palma)
Ve fóru Půjčení auta
42 odpovědí
Probíhající promo od BA jde kromě YVR využít i na menší letiště v BC jako Kelowna nebo Kamloops, což vzhledem k ceně může pro někoho být zajímavý. Podobný promo od KLM jde zase kombinovat s Albertou, YYC nebo YEG. Nejlevnější kombo jsme našel na klm.com za €277! .
Britská Kolumbie pro dobrodružnější povahy
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Nedávno se tady probíral český start-up Skypicker a tak by mě zajímaly vaše názory na další službu "made in Czech" jménem Tripomatic www.tripomatic.com Máte někdo zkušenosti / používáte / co si o tom myslíte? .
Tripomatic
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď
Narazil jsem na zajímavou cenu s BA na trase KRK-LHR-YYZ/ORD-DFW-LHR-TXL, od listopadu do dubna za 7800cz. .
[BA] Krakov-Toronto/Chicago-Berlin za 7800czk
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď