Témata uživatele Djokovic83

Témata uživatele Djokovic83

Téma Poslední reakce
Ahoj cestovatelé, potřeboval bych znát váš názor. V červnu se koná ME ve fotbale, naše repre odehraje 2 zápasy v Glasgow. Měl bych k tomuto 2 otázky - myslíte, že se bude ještě hýbat cena letenek směrem dolů ? Aktuálně jsou již letenky z Prahy v dnech našich zápasů (15.6. + 19.6.) strašně vysoko, ale nevím, zda může být ještě hůř. A druhá otázka, prodalo se kolem 20 000 lístků pro naše fans, jenže spojů je podezřele strašně málo, je možné že společnosti zareagují a nějaké lety ještě přidají (GLA, EDI) a tudíž by mohla spadnout jejich cena? Děkuji .
EURO 2020 Skotsko
Ve fóru Tipy na levné letenky
50 odpovědí
Ahoj cestovatelé, na leden jsme si s přítelkyní naplánovali 3 týdenní dovolenou. 11 dní Srí Lanka, 6 dní resort Maledivy a 2 dny zastávka v Dubaji na zpáteční cestě. V týdnu jsme zjistili, že je přítelkyně těhotná, což je samozřejmě skvělá zpráva. Bohužel už máme u Emirates komplet zakoupené letenky a tarif nám neumožňuje žádný smysluplný refund (z částky přes 35 000 CZK by nám vrátili asi 4000 CZK) . Dle propočtů budeme při odletu ve 27.tt. Přítelkyně není očkovaná na žloutenku ani tyfus. Do očkování během těhotenství se nám vůbec nechce ani o něm neuvažujeme. Samozřejmě rizika této oblasti známe (Zika, dengue...). Máte někdo zkušenost s cestováním v takhle relativně pozdním stádiu těhotenství? Myslíte, že je možnost snížit riziko na minimum pokud na Srí Lance zůstaneme v lepších hotelech na jihu a omezíme cestování do rizikovějších oblastí? Letěli by jste za takových podmínek? Určitě bude vše záležet na aktuálním zdr. stavu a doporučení doktora, ale rád bych více názorů či zkušeností. Díky .
Srí Lanka v těhotenství - 27.-.29 tt
Ve fóru Co se nevešlo
20 odpovědí
Ahoj cestovatelé, na začátku příštího roku by jsme rádi s přítelkyní někam za teplem. Zatím máme procestovanou pouze Evropu, tak bych chtěl poprosit o tipy na destinace, které by měly splňovat následující body: doba trvání 2-3 týdny, rozpočet 80 000 - 100 000 Kč pro oba, rádi bychom destinaci (možná i kombinace více míst) , kde se dají skloubit výlety do panenské přírody s pobytem na pláži, klidně v pěkném resortu, rádi šnorchlujeme, takže aby bylo pod hladinou na co koukat. První nápad je kombinace Srí Lanka a Maledivy, ale tam je to hodně napnutý s tím naším rozpočtem. Existují levnější destinace? Rád bych uvítal další tipy. Díky .
leden/únor 2018 - dovolená
Ve fóru Co se nevešlo
15 odpovědí