Témata uživatele mav3rick

Témata uživatele mav3rick

Téma Poslední reakce
  Ahoj,  v létě plánujeme s přítelkyní cestu do Kanady a USA. Nejdříve měsíc cestovat v západní Kanadě a pak cca měsíc po USA (Aljaška, Washington, Kalifornie, ..). Má někdo zkušenost s příletem do Seattlu v USA a přejedzdem autobusem do Vancouveru? Rádi bychom to tak udělali vzledem k příznivějším cenám letenek, ale máme trochu obavy z hraničních kontrol. Když už se dostaneme do Kanady, nebude pak problém s návratem do USA, kde chceme strávit druhou část cesty? Víme, že ESTA nám poběží i během pobytu v Kanadě a počítáme s tím.  Díky za každou infromaci, Honza .
Do Kanady přes USA
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Zdravím, budeme se 15.8. vracet z Finska přes Stockholm (letenky ze Stockholmu již zakoupeny). Chtěli bychom cestu spojit s plavbou přes Baltské moře přes noc (ubytování a doprava v jednom). Jde nám samozřejmě o cenu, ale co jsem se tak koukal, asi už jsme dost prošvihli nejlevnější místa, protože Helsinki-Stockholm je nejlevnější varianta s VikingLine za 113E. To sice není úplně moc, když je to pro dva ubytování přes noc a zároveň doprava do Stockholmu, ale přeci jen bych to rád ještě srazil. Máte nějaký tip na co nejlevnější přepravu lodí přes noc z 15.8. na 16.8. z Finska (asi je jedno odkud, vlakem se tam dá docela levně jezdit) do Stockholmu? Díky za každý nápad.. PS: Termín je bohužel pevný, což to hodně komplikuje, ale nedá se nic dělat  .
Zdravím, okolo 2.8. bych se chtěl co nejlevněji dostat z Prahy do Finska. Pokud budou nějak rozumně dostupná jak časově tak finančně jiná letiště v Evropě, nemám s tím problém. Klidně by se dalo i někam dojet autem, klidně i daleko, ale aby se to vyplatilo finančně nebo časově, že ano. Časové prodlevy mezi přesuny nemusí být nutně navazující, klidně se i podívám do míst po cestě. Co se týče Finských letišť je to také v podstatě jedno, ale cílem cesty je městečko Seinäjoki. Mělo by se tam relativně dobře a levně dostat z větších měst ve Finsku autobusem nebo vlakem. 2.8. už musím být na místě. Cesta zpět od 15.8. a později. Letenky by měli být pro dva dospělé do 26ti let. Každý jedno větší kabinové nebo odbavené zavazadlo. Zatím jsem našel nejlevnější za 4300Kč, ale je to tedy cesta... Praha - Gdansk 45Zl (polskibus) Gdansk - Turku 494zl (velké kabinové zavazadlo) - v ceně jsem započítal poplatek za wizzair členství(pro jednu osobu) a odečetl slevy. Turku - Tampere 8EUR Tampere - Seinäjoki 10EUR To jsou zpáteční ceny za jednu osobu.. Šlo by to udělat nějak rozumněji nebo klidně nějak podobně, nevadí ani víc přestupů, ale ještě levněji? Díky za jakékoliv návrhy. .
Praha -> Finsko v Srpnu
Ve fóru Hledám letenku
1 odpověď