Témata uživatele Simona _2

Témata uživatele Simona _2

Téma Poslední reakce
Ahoj, měl by někdo aktuální informace ze Seychel, jak to tam vypadá s turismem po zrušení covidových opatření vloni v prosinci? Pohrávám si s myšlenkou na dovolenou během září/října. Co jsem dohledala, tak ceny u transferů mezi ostrovy šly (asi jako všechno) nahoru oproti uvedeným informacím, které tu jsou, dle MZV tedy již není potřeba kromě pojištění žádné očkování/testy apod., pokud se nepletu. Pročetla jsem samozřejmě cestopisy, ze kterých jsem si pobrala informace/doporučení, které se příliš nemění v čase, ale uvítám jakoukoliv radu nebo poznatek, pokud se v těchto končinách někdo nedávno pohyboval :)  .
Seychely 2023
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Ahoj, vážně se na tohle letiště nedá dostat ve 4 ráno jinak jak taxíkem? Máme odlet v 6 a v téhle době bych tam ráda měla rezervu, ale 4:30 odjezd autobusu už se mi moc nezdá, když se má gate zavírat 5:40. Samozřejmě zvažujeme i variantu s příjezdem tím posledním.  .
Fiumicino - noční transfer na letiště
Ve fóru Letiště
6 odpovědí
Zdravím všechny zkušené cestovatele!Ráda bych si od vás nechala poradit, kam touhle dobou na svatební cestu? Rozpočet - rádi bychom se vešli do 30k za osobu. Ideálně něco exotičtějšího, protože touhle dobou mi přijde, že v "klasických" destinacích už nebude moc teplo. Původně jsme chtěli jet bez cestovky, ale narazili jsme na problém - kreditka má momentálně limit 20k, což znamená, že letenky by nesměly na jednoho přesáhnout 10k. Přiznám se, že už mi z toho začíná jít hlava kolem a už mi přijde všechno na chlup stejný :D Další otázky tedy jsou - je tohle dostatečná částka na nějakou lepší cestu? Je vhodná doba tohle řešit nebo mám ještě vydržet? Předem děkuju za každou dobrou radu nebo nápad! :) .
Svatební cesta říjen/listopad
Ve fóru Zájezdy s CK
26 odpovědí