Příspěvky uživatele Tina _1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Matej15 - děkuji za tipy, večer kouknu a zkusím načíst. Sarah - googluju a recenze čtu, dovolenou od nikoho naplánovat nepotřebuji. Niemandos - můj dotaz nebyl proto, že se mi nechce nic hledat, číst, ať se snaží ostatní... Hledala jsem praktické rady od lidí, kteří s ostrovem mají zkušenost. Myslím, že tento web se svým fórem byl založen i z toho důvodu, aby zkušenější cestovatelé předávali (pokud se jim chce 😉) své rady a zkušenosti cestovatelským nováčkům. Už jen úvodní věta "Žádná otázka není..." má slova potvrzuje. A já takový cestovatelský nováček jsem, navíc limitovaná svým věkem a "množstvím" dětí 😉.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, je tu někdo se zkušeností s ostrovem Menorca? Ráda bych nějaké praktické rady...Kde nejlépe vzít ubytování? Tip na seriózní autopůjčovnu? Jaké jsou ceny jídla v obchodech, restauracích (jsou výrazně dražší než u nás)? Předem moc děkuji za Vaši ochotu se podělit se svými zkušenostmi a radami.

0
Zobrazit ve vláknu

Nevím jaký máš cenový strop pro ubytování, ale před týdnem jsme se vrátili z Londýna, takže tu jsou mé čerstvé tipy :-). Po příletu jsme vzali hotel hned na letišti (přiletěli jsme pozdě v noci a nechtěli jsme přejíždět do Londýna a hledat náš hotel), takže jsme se ubytovali v hotelu Hampton by Hilton. Snídaně je v ceně, podává se už od 4 hodin. Ráno jsme  jeli EasyBusem do centra Londýna (2 jízdenky stály necelých 6 liber, bookovala jsem s předstihem). Bus jezdí každých plus mínus 20 minut, cesta do centra cca 1,5 hod. Po Londýně jsme se dost pohybovali pěšky. Když MHD, tak jsme platili  našimi kreditkami. Každý musí mít svou, při nástupu do busu jen přiložíš ke čtečce, v metru si ji odčipneš i při východu, cena max. za den 6,5 libry. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za odpověď. Nějaká zkušenost s nocováním na letišti STN? Mělo by být otevřené celou noc, že?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s přestupem na letišti Stansted. Let je se společností Ryanair z Wroclavi, druhý let se stejnou společností o 1:50 později do Dublinu. Prosím o Vaše zkušenosti, zda je to reálné stihnout i s odbaveným zavazadlem. Je možné letenky koupit najednou? Nevím, co dělám špatně, ale nedaří se mi to (vždy to jde jako samostatný nákup každé letenky zvlášť). Moc děkuji za Vaše rady a zkušenosti.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu