Příspěvky uživatele login2005

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Díky moc za rady! Ty letenky fakt nemaji logiku, ted jsem se dival, ze Buda-Phuket nechal Qatar Air na puvodni hladine cca 12k. J

Je nejakej dalsi peknej ostrov (plaze, priroda, snorchlovani, jidlo a pohoda) kam se da z Phuketu (a nasledne na Lantu) dostat bez problemu s ferry? Co jsem cetl na netu, tak z Khao je to fakt problematicky za rozumnej peniz. Coz o to, ja ten snorchlovaci trip stejne zkusim, ale zbytek vypravy to netankuje a samotna preprava je za tohle pro zbytek dost.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky moc za rady...kolik cca ty transfery stojí, pokud bychom to vzali tou cestou Koh Yao - Phi Phi - Lanta a kolik doporučuješ stravit na každém cca doby?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

toncek napsal(a):

Zkus ještě mrknout na Vídeň. My letěli letos trasu Vídeň - Doha - Krabi a zpátky Krabi - Doha - Mnichov - Praha. Letenka stála necelých 13k.

Díky za radu...a v čem se nejlépe ty open jaw lety hledají? Normálně přes Google Flights a ta možnost More cities?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím,

plánujeme v březnu nebo přelomu března a dubna letět na Ko Lantu a okolí na cca 2-3 týdny. Měl jsem najité letenky s Qatar Air z Budapešti za 11,5 tisíc. Bohužel zřejmě vlivem včerejšího zrušení víz je dnes cena všech letů z Budapeště skoro o půlku vyšší. Očekáváte, že se to do listopadu zrepetá a dostane na podobnou úroveň nebo zůstane cena vyšší?

Případně jaké jsou další možnosti v podobné cenové výši? Co jsem se díval, tak Praha je zatím poměrně drahá. Slušné ceny zůstali s Qatarem z Milána, ale tam se člověk musí spoléhat na ty přískoky z Ostravy. Ještě co vím, tak do Bangkoku líta za desítku Flydubai, ale o těch jsem slyšel ledacos, tak nevím, jestli to riskovat. Každopádně času zatím dost, ale máte nějaké tipy, odkud se tam dá ještě dostat za rozumnou cenu?

0
Zobrazit ve vláknu

A ceny letenek z Budapešti to zveldo o třetinu, že já ty letenky neobjednal včera. :-/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu