Příspěvky uživatele 13patrik

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, tak loni mi to časově nevyšlo, tak bych to chtěl letos napravit (asi od poloviny listopadu)... Po pročtení mnoha diskuzí bych chtěl během 14 dnů zvládnout: 1)Kuala Lumpur 1-2 noci, 2) Koh Chang a okolí, 3) Bangkok 2 noci... Potřeboval bych navrhnout itinerář. Našel jsem tady letenky z Lince, ale chybí tam přesuny v Thajsku (https://www.cestujlevne.com/akcn...m-do-prahy).

Díky za rady...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jsem asi zvolil Kuala - 2 dny pobyt, pak přelet do Krabi od tud výlety Phi atd a pak návrat přes Kuala. Vrátil bych se třeba přes Bankok, ale ceny jsou vyšší při návratu z jiného města. Doporučili by jste nějaký dobrý vyhledávač letenek (Kiwi nebo....)? Na kolik příjde výlet Krabi>Phi? A počasí Krabi první týden v listopadu je vpohodě? Díky za tipy...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Asi bych vybral 3 noci Krabi nebo Phuket (nemůžu na fotkách turistů nějak najít to křišťálově čisté moře...) pak 2 noci Phi a zase 3 noci poblíž letiště a jednu noc bych chtěl v Kuala Lumpuru, ale nevím jestli to dám logisticky dohromady :(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji za rychlé odpovědi :) Potřeboval bych vypíchnout jednu lokaci, kde se ubytuju a je od tud možnost pěkných výletů bez dlouhého cestování, protože dostanu jen 10 dnů i s cestou, tak asi max 1 přesun (chtěl bych si užít pěkné moře, šnorchlování, žádná velká turistika....)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, jakou předpokládáte cca cenu?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chystám se na první cestu do Thajska a chtěl bych Vás požádat o rady pro začátečníka... Jako 1)kdy jet, 2)kdy kupovat letenky a kde vyhledávat, aby to bylo cenově nejvýhodnější :) A hlavně kam za pěknými azurovými plažemi s palmami a pěkným šnorchnovláním, bez velkých přesunů... (Phuket, Krabi, Phi Phi...), ubytování asi přes Booking...? Předem děkuji za každou radu.

0
Zobrazit ve vláknu