Témata uživatele Jakub _1

Témata uživatele Jakub _1

Téma Poslední reakce
Ahoj,v srpnu plánuju dovo ve Slovinsku a v Itálii, cca 7 nocí.Doporučil by mi někdo nějaký zajímavý místa, který jsou pěkný a nebude tam milion lidí? Vim, jedu v sezoně, nechci bezlidno, jen se nechci mačkat. Jde mi zejména o hory (VHT, ferraty)...Dík. .
Slovinsko a Dolomity
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Zdravim,jake mate kdo zkusenosti s pojistenim od Alpenvereinu? Nekolikrat do roka se vydavam na cca dvoutydenni dovolene mimo Evropu, kde cestuji po horach, atp., nikdy vsak expedicnim zpusobem a nad vysku 6000 m n m. Pravidelne take navstevuji Alpy. Drive jsem si myslel, ze je pro me AV nejlepsi volba. V posledni sobe jsem vsak cetl nekolik ne moc pozitivnich clanku od ruznych lidi, zejmena si stezuji na nedostupnost ceske podpory v pripade problemu.Prosim tedy o Vase zkusenosti, pripadne tipy na celorocni pojisteni v podobne cenouve hladine (2k).Diky. .
Pojisteni Alpenverein
Ve fóru Cestujlevne.com
2 odpovědi
Zdravím,předpokládám, že tu nikoho takovýho nenajdu, ale co kdyby...Máte někdo zkušenost, z nedávný doby, s pozemním přechodem hranice z Libanonu do Sýrie? Máme v plánu cca 14 denní trip po Libanonu a při tý příležitosti bych se rád podíval do Damašku. Proto by mě zajímalo, jestli tam někdo v nedávný době byl. Samo, že předpoklad je úspěšně získaný vízum... Dík. .
Damašek – přechod hranic z Libanonu do Sýrie
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
 Ahoj, nemáte někdo nedávný zkušenosti z cesty vlakem z Bělehradu do Sarajeva, příp. bližší info (cena, doba jízdy, čas odjezdu, komfort) ?Díky. .
vlak Bělehrad - Sarajevo
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Ahoj, po dlouhý době mi v práci vyšly čtyři dny volna. Takže bych rád koncem týdne vyrazil někam za čáru vyčistit na ty čtyři dny hlavu. Nicméně celou neděli marně vymýšlím, kam bych se podíval. Nemáte někdo tip na krátkej trip za pár peněz, nemusí to bejt úplně daleko od hranic. Ňáký tipy na pěkný městečka, kde by člověk dal v kavárně kávu a pak jel zas o kus dál. Je mi jedno, jestli pojedu svým autem, nebo stopem či hromadnou dopravou. Jsem z jihozápadních Čech. .
Víkendovka
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Prodám průvodce po Srí Lance od Rough Guides, nakladatelství JOTA. 461 stran, stav nové knihy, druhé vydání, 2012 původní cena 599,- Kč, nyní 399,- Kč V případě zájmu prosím o kontaktování na email: ourednikjakub@seznam.cz .
Průvodce po Srí Lance od Rough Guides
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, mám dotaz. Chystáme se na 14 dní na Srí Lanku (přelom února a března 2016), Fly Dubai nabízí letenky za 11,5k, což se jeví jako celkem dobrá cena. V posledních 14 dnech, ale rezervační systém píše, že je posledních 5 volnejch míst (předpokládám, že je to markentigovej tah, ale co kdyby). Proto se chci zeptat, máte někdo zkušenost, jestli je lepší počkat na letenku o cca max. 2k levnější nebo po letence za 11,5k sáhnout hned? Máme přesně vymezenej termín a chceme odlítat pouze z Prahy - všechny tyhle požadavky Fly Dubai splňuje. Teď se mi jedná o to, jestli zkusit počkat na levnější (vloni byly letenky z Prahy i za 9,6k) a nebo "lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše". Dík! .
Srí Lanka - jaro 2016
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí