Témata uživatele Leoš Literák

Témata uživatele Leoš Literák

Téma Poslední reakce
Máte někdo zkušenost s garancí od SkyPicker? Pokud mi uletí přípoj lowcostu, fakt mi najdou a zaplatí náhradní let? Pracovnice helpdesku to tvrdila, nicmene podminky na webu jsou dvojznacne. Pokud to skutečně funguje, je to velká motivace používat je. .
Skypicker.com / Kiwi.com
Ve fóru Vyhledávače letenek
283 odpovědí
 Budu v NYC pět dnů. Chci projít co nejvíce míst. Měli jste někdo New York Pass nebo nějaký ekvivalent? 250 dolarů za 5 dnů mi přijde moc. Mám pocit, že tolik bych za vstupenky nezaplatil. Na druhou stranu nebudu ztrácet čas kupováním lístků. Ale začátek května by nemusel být ještě tak rušný a na tripadvisor někdo v roce 2011 psal, že fronta pro držitele karty bývá delší než na nákup lístku. Jaké máte zkušenosti? .
New York Pass - ano/ne?
Ve fóru Co vidět a navštívit
20 odpovědí
Jaké máte zkušenosti se spolehlivostí rezervace těchto společností, ideálně v brzkých ranních hodinách? Potřebuju odvoz na letiště v 4:45. Pokud nepřijede, budu mít velký problém.  .
Rezervace taxi - Bolt, Uber
Ve fóru Půjčení auta
19 odpovědí
Nemáte někdo tip na hole, které mohu vzít na palubu? Kovový hrot je zakázaný. .
Treking hole v příručním zavazadle
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
4 odpovědi
Máte zkušenosti s výběrem VISA kartou v Indii ve větším městě? Kolega Ind říká, že mohu mít problémy. Funguje to spolehlivě, najdu nějaký bankomat? Jaké bývají poplatky? Přijde mi výhodnější vybrat přímo rupie, než v Česku měnit koruny na dolary a v Indii dolary za rupie.  .
Výběry kartou v bankomatu
Ve fóru Co se nevešlo
13 odpovědí
Ahoj, jedu týdenní trip po Jižní Kalifornii (LA, San Diego). Jak se tam platí mýto? Platit půjčovně Sixt výpalné 15 dolarů denně nechci. Jestli jsem to pochopil, tak v Kalifornii je více společností, které mají vlastní systémy a nelze zaplatit na jednom místě. Nebo je lepší se na to vykašlat a počkat, až mi půjčovna strhne z karty sama mýtné a nějaký poplatek? Orange county: https://secure.thetollroads.com/...s/pay-toll  If you choose not to purchase one of our toll products and use an automated express/toll lane without a personal transponder, you will pay us our administrative fee of $5.00, plus the applicable toll fee, for each time you use an automated express/toll lane during your rental without a personal transponder  To znamená poplatek 5 dolarů krát počet použití placené dálnice?  .
Mýto Kalifornie
Ve fóru Půjčení auta
7 odpovědí
Mám letenku s přestupem v Dílí. Přílet je ráno, odlet odpoledne, celkem skoro 7 hodin. Můžu opustit letiště a jít na skok do města? Někde jsem četl, že v Indii mě nepustí při přestupu ven. A je to dobrý nápad - abych se stihl dostat zpátky na letiště a prošel všemi frontami a kontrolami. Pokud ne, který salónek na terminálu 3 byste doporučili? Díky  .
Přestup v Dílí 7 hodin
Ve fóru Co vidět a navštívit
18 odpovědí
Počítám, že největší šance jet k moři je po vlastní ose. U letecké dopravy se dá těžko hádat, jaké budou podmínky. Co hledám: kam se dá z Prahy rozumně dojet (s přespáním po cestě), takže ideál kolem 9 hodin, max 11 hodin teplé moře (Balt neberu) čisté moře, nechci plavat mezi odpadky kemp s chatkami / hotel (jsme pohodlní) větší bazén ideálně akvapark pro děcka K Chorvatsku mám předsudky, že má mizerné služby za předražené ceny a každý vás chce oškubat. Plus máme rádi písečné pláže a moře. Hledal jsem v Severní Itálii a našel jsem 2 pěkné kempy v Benátsku, ale lidé říkají, že tam bývá moc medúz. Chci v moři plavat, ne se opalovat u moře. Jakou lokalitu byste mi doporučili? Jak velký problém jsou ty medúzy v Severní Itálii? Děcka se jednou spálí a pak už do moře nevlezou. Děkuji  .
Moře z Prahy do 11h jízdy
Ve fóru Tipy na ubytování
96 odpovědí
Máte zkušenosti s nějakou místní agenturou, která mi složí výlet na přání? Chci vlastní itinerář. Díky  .
Doporučte průvodce na Djerbě
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Potřebuji vzít s sebou do letadla zásobu léků a potravinových doplňků na celou cestu. Brát s sebou originální krabičky nejde, jsou moc velké. Dávám si je do malých plastových krabiček. Vedle toho mám velkou plastovou dózu (300g) se sypkým práškem na spaní. Kam to dát, ať nejsou problémy? Do odbaveného kufru nebo s sebou na palubu, kde mám šanci to nějak okecat. Pokud si toho rentgen všimne. Díky  .
Převoz léků a potravinových doplňků
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
7 odpovědí
ERV pojišťovna změnila pravidla, teď musíte sjednat pojistku do 3 dnů od PRVNÍHO nákupu týkajícího se zájezdu. Tudíž letenky jsem už prošvihl. Má podobnou službu ještě jiná pojišťovna? Díky .
Pojištění storna
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Sepsal jsem naše putování po Jeruzalémě, En Gedi a studeném Mrtvém moři: https://www.literak.cz/2018/02/z...o-izraele/ .
Izrael
Ve fóru Cestopisy
7 odpovědí
Dovolím si založit nový topic a rovnou s otázkou: mění se cena zavazadel s blížícím se odletem? Před týdnem či dvěma jsem chtěl přikoupit velké kabinové zavazadlo, ale neměl jsem jej s sebou, abych ověřil rozměry. Mám pocit, že stálo cca 600 Kč celkem. Dneska pár dnů před odletem jsem jej koupil a chtěli po mě 800 Kč. Spletl jsem se, nebo cena roste, jak se blíží odlet? .
WizzAir zavazadla
Ve fóru Letecké společnosti
37 odpovědí
Ahoj, hledám doporučení na místního spolehlivého průvodce, který by nám udělal private tour k Wadi el Qulaan. Neznáte někoho? Díky  .
Marsa Alam výlety
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí
Prosím sem směřutje veškeré diskuse o tom: zda Covid existuje či ne zda je to jen chřipečka zda očkování nebo promoření zda lockdown nebo všechno otevřít zda opatření jsou prvním krokem k totalitě nebo k naší záchraně a tak dále V ostatních diskusích diskutujte Covidu pouze s konkrétní situací související s tématem serveru - cestováním. Pokud se tak objeví obecné Covid téma, požádejte je o přesun sem a přiložte odkaz. Děkuji  .
Covid obecné téma
Ve fóru Co se nevešlo
4044 odpovědí
Vydejte se po „českých“ turistických značkách na Stezku legend do jižní Arménie! Je to asi 150km dlouhý trek kolem Gorisu, Tatevu a Kapanu. Člověk v tísni s partnery tady podporuje odpovědný turismus, který nabízí místním možnosti obživy. Projekt financuje Evropská unie. Nová turistická trasa v arménském regionu Syunik vede z Khndzoresku až na horu Khustup. Člověk v tísni ji nechal zmapovat a označit pomocí červenobílých značek Klubu českých turistů. Najdete tu nádhernou přírodu, cenné kulturní dědictví a ještě k tomu podpoříte rozvoj této chudé oblasti. Eko-turismus nabízí místním lidem z odlehlých horských vesnic položených na Stezce legend, aby si vydělali nějaké peníze. https://www.clovekvtisni.cz/stez...aha-7746gp  .
Cesta legend v Arménii
Ve fóru Co vidět a navštívit
22 odpovědí
Rád bych v březnu zkusil nějaký kratší (do týdne) výlet v Středozemním moři. Zatím jsem našel jednoho dopravce: http://www.costacruise.com/. Nevím, co od výletu očekávat. 1) jak je to s mořskou nemocí? Houpou se i tyto obří výletní lodě? Pokud někdo trpí mořskou nemocí, trpí ji celou plavbu, nebo jen první den, než si zvykne? 2) co je dobrá cena za týdenní plavbu s plnou penzí? 3) dá se spoléhat na datumy a časy v harmonogramu? Mohu si podle nich nakoupit letenky, a s jakou minimální rezervou? Nemyslím případ poruchy či katastrofy, ale běžné provozní zpoždění, případně vliv špatného počasí. 4) jakou trasu byste doporučili? 5) můžete doporučit nějakou dobrou agenturu, která plavby v ČR zprostředkovává a má dostatek zkušeností? Děkuji .
Plavba Středomoří
Ve fóru Vodní doprava
51 odpovědí
Hledání selhalo, tak zakládám nové téma. S jakou izraleskou půjčovnou máte dobré zkušenosti? Na tripadvisor nedoporučují mezinárodní vyhledávače a naopak doporučují objednávat na lokální izraelské doméně. Zatím jsem našel půjčení na 2 dny s návratem v Tel Aviv zhruba za sto dolarů i s pojištěním (chci minimalizovat blokovanou částku). .
Půjčovna v Jeruzalémě
Ve fóru Půjčení auta
12 odpovědí
Jsem líný. Nabízím litr tomu, kdo za mě bude hlídat covid pravidla a povinnosti na cestě: Berlín autem Lisabon letecky s TAP, procházka po městě Ponta Delgada Azory TAP Lisabon TAP Berlín TAP Česko autem Od teď do odletu 23.10., plus dva dny před návratem. Sepsat, jak je to aktuálně a pak hlídat změny. První týden stačí 2x týdně, poslední 4 dny denně. Hlídáním myslím autorativní zdroje, takže portugalské, německé a české autority, ve výstupu chci odkazy na zdroje. Má někdo zájem?  .
Poptávka služeb
Ve fóru Cestovatelský bazar
7 odpovědí
Zakládám nové vlákno určené jen a pouze pro reportování, jak dlouho jste čekali na výsledek PCR testů v jednotlivých zařízeních. Cílem je poskytnout informace, když budete plánovat odlet, jak dlouho ASI budete čekat na potvrzení bezinfekčnosti Covid19, ať si můžete vybrat si rychlou laboratoř.   Uvádějte prosím tyto údaje: datum a čas odběru název a adresu odběrového místa typ testu (žádanka, zdarma, placený) kdy dorazil výsledek kdy dorazilo potvrzení Pražáci, uvádějte i město. Diskuse a dotazy raději do jiných témat, ať se dá seznam snadno procházet. Děkuji 14.6. 11:45, GenDetective Skandidávská Praha 5 (drive through u Tesca), žádanka, stěr z krku, 15.6. 11:14 výsledek, 14:02 certifikát (CZ, EN - ale bez informace o způsobu náběru vzorku)  .
Rychlost PCR testů
Ve fóru Co se nevešlo
15 odpovědí
Bez palubního lístku se do vyhrazeného prostoru pro odlety nedostanu, že? Potřeboval bych udělat doprovod pro rodinného příslušníka při letu z Malty do Prahy a sám tam ještě zůstat. Napadá mě jediný hack, koupit si levnou letenku na stejný čas. Díky  .
Doprovod k bráně
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Místo, kam dávat zajímavé nápady a vylepšení cestování letadlem. První příspěvek se týká boardingu, což je největší pain. Lidé se tlačí dopředu, mačkají se a při zandávání zavazadel zdržují nástup. Vyvolávací systém (řada 15-25) je jen malé zlepšení. Ale co kdyby vám na zem promítali uličku s číslem sedačky pasažéra, který má nastoupit? Kdo prošvihne, tak jeho místo systém zopakuje později, nebo půjde na konci. https://www.linkedin.com/posts/n...9968-P5pI/  .
Nápady a vynálezy kolem létání
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
4 odpovědi
Strávil jsem asi hodinu na Alíkovi hledáním nějaké slušné outdoor solární nabíječky s USB na batoh. Chtělo by to proud aspoň 1,5 mA a napětí 5 V za slunečného počasí. A váha pod čtvrt kilo. Jen USB port, žádná powerbanka. Jedna ukázka: https://www.aliexpress.com/item/...45141.html Představuji si to tak, že až budu někde na cestách mimo civilizaci (třeba konečně na treku do k Mount Everestu), tak si připojím mobil a do půl dne bude nabitý, foťák za pár hodin. Na AliExpress jsem viděl pár výrobků, ale málo recenzí. Pětihvězdičkové hodnotily rychlost dodávky. A pak bylo pár, kde kupci nadávali, že to maximálně dokáže udržet mobil, aby se nevybíjel.  Máte někdo osobní zkušenost s výrobkem, co byste doporučili?   .
Outdoor solární nabíječka na batoh
Ve fóru Co se nevešlo
13 odpovědí
Máte někdo tip, jak u dětí překonat kinetózu v letadle? Třeba někdo z odborné veřejnosti poradí. Dětem se dělá blbě i v autě. Evropské lety překonají, ale delší jsou hodem kostkou. Starší zvládla Izrael s W6, ale podobně dlouhý let do Egypta byl posledně už problém. Nejhorší situace byla Sri Lanka (ještě před Izraelem a posledním Egyptem). Cestu tam v Economy celkem zvládly, možná pomohl noční let. Špatně se jim udělalo až ráno v taxíku. Zpáteční cesta byla noční můra. Nekonečná cesta taxíkem z Colomba na letiště v zácpě. Pak pětihodinové čekání na odlet. Zpátky jsme letěli v C, což nás možná zachránilo. Nicméně celou cestu do Dubaje byla zelená a ani na zemi se ji neudělalo líp. Takže místo salónku do místní nemocnice. Dostala injekci 5 mg metoclopramide (premosan), sáček neolyte a tabletku 10 mg hyoscine butylpromide (buscopan). Udělalo se ji zázračně dobře a nakonec jsme stihli navazující let (včetně jediného drinku v salónku). Nad Moravou se ji ale zase udělalo špatně. Teď mám strach s nimi někam daleko letět. Davide, mají letušky nějaké léky pro podobné případy? Nebo se přeruší let a přistane se na nejbližším letišti? Nebo to musí přetrpět? A hlavně, existuje nějaká prevence? Dětská doktorka se netvářila, že by nám mohla něco předepsat. Děkuji  .
Kinetóza
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
9 odpovědí
Láká mě Usambara, do Tanzanie se dá cestovat bez karantény. Nejblíž je letiště JRO u Kilimandžára. Podle mapy vede do Mombo solidní silnice. Zvažuji si půjčit auto jezdit po vlastní ose, ať ušetřím čas. Jaké máte zkušenosti s půjčováním auta a silnicemi / dopravou? Stačí běžné auto nebo raději offroad? Nebo postačí veřejná doprava? Nebo snad taxík?   .
Tanzanie doprava
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
https://www.info.cz/byznys/budou...43468.html .
Bezpečnost na letištích
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
0 odpovědí
Ahoj. Jak je to s code share a FF programy? Platí podmínky operujícího přepravce? A hraje roli, kde let koupím?Konkrétně používám flying blue a letěl jsem s OK. Třída N, takže míle jen u ČSA. Ale let má code share KLM. Což mi asi nepomůže, že? Ani kdybych ten let objednal přímo na klm.com? Objednal jsem zde. .
FF a code share
Ve fóru Frequent flyer programy
2 odpovědi
Koukám na let z AMS do PRG: KL3123 / OK619. Jak najdu, zda jde o let KLM nebo ČSA? .
Code share - jak najít operujícího dopravce
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
5 odpovědí
Mohu se spolehnout na Google mapy? Nebo byste doporučili něco jiného? Zkoušel jsem stahovat Baidu, ale mluví to na mě čínsky, takže jsem ji zahodil. .
Mobilní aplikace pro dopravu v Hong Kongu
Ve fóru Autobusová doprava
9 odpovědí
Oblíbené téma začátečníků - mohu vynechat jeden segment letenky - možná už nebude úplně od věci.Aktivitu zahájily holandská spotřebitelská organizace Consumentenbond a řecká EKPIZO podniknutím právních kroků vůči letecké společnosti KLM. Britská spotřebitelská organizace Which?, maltská CA Malta a řecká KEPKA pak zaslaly výzvu hned několika aerolinkám, aby přestaly doložku „no-show“ používat. KEPKA, CA Malta, švýcarská spotřebitelská organizace FRC a dánská Forbrugerrådet Tænk podávají stížnost k jejich národním úřadům kvůli využívání této doložky. dTest se připojuje podáním podnětu České obchodní inspekci.https://www.dtest.cz/clanek-7063...erolinkami .
No show minulostí?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
82 odpovědí
Ryanair rooms je jen brandovaná stránka cizí společnosti a integrace s Ryanair je minimální. Uvidíte pouze informaci v Palubní desce v sekci Nevyřízený kredit, kde je datum a název hotelu. Žádné podrobnosti zde nejsou. Technická podpora je nulová (po čekání 57 minut na chatu) - ani oni nemají přístup.Já jsem udělal včera dvě rezervace. Na první mi přišel potvrzovací email, na druhý ale ne. Naštěstí jsem si udělal screenshot. Jinak bych byl totálně ztracený. Ale nemám po ruce žádné podrobnosti. Doufám, že se v hotelu nebudu muset hádat, že jsem si objednal snídani.Příště radši booking než noname rezervační službu v barvách Ryanair. .
Ryanair rooms
Ve fóru Vyhledávače hotelů
12 odpovědí
Hledám mezinárodní datovou SIM kartu a narazil jsem na BNESIM: https://www.bnesim.com/pricing/. Za dvacku éček je giga dat v 64 zemích, další stovka má lokální plány obvykle za slušné ceny. Data neexpirují, ale po půl roce je nutné znovu dobíjet, jinak se karta do dalšího dobití zneaktivní.Máte ji někdo? Jaké máte zkušenosti? .
BNESIM
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, může mi někdo vysvětlit smysl flexibilní letenky? Základní stojí 2000 Kč, flexibilní 10 000 Kč. Proč bych to měl kupovat? Mohu ji nechat třikrát propadnout a koupit novou a furt mě to vyjde levněji. Ale asi to někdo kupuje, když je nabízejí. Nebo je to vějička na hlupáky (něco jako skořápky)? .
Cena flexibilní letenky
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
23 odpovědí
Možná titulek trochu klame, ale hora Sant Angelo rozhodně stojí za návštěvu. Je tu  levno, krásná příroda, památky a úžasný rozhled na celou krajinu. Můžete se svlažit na krásné pláži v Jaderském moři. Mám pocit, že jsme tam byli jediní cizinci. Anglicky uměli jen v hotelu. Další den byl pravý opak, vesnička Alborebello má památkovou rezervaci chráněnou Unesco, ale je to disneyland.https://www.literak.cz/2018/08/m...borebello/ .
Itálie Puglia - region neobjevený turisty
Ve fóru Cestopisy
3 odpovědi
Zbyla mi SIMka z Egypta, je na ní ještě 4,6 GB dat. K vyzvednutí v Praze 5 na Stodůlkách. Platnost asi do 28.7., takže vhodné na last minute. A pozor - telefonování přes internet je v Egyptě zakázáno, takže jen na brouzdání. .
Burza SIM karet
Ve fóru Cestovatelský bazar
0 odpovědí
Jak dlouho má smysl archivovat smlouvu a další dokumenty k půjčení auta? A taky fotky auta před a po? Dá se říct, že když do měsíce po půjčení po mě půjčovna nic nechce, že už mám klid?   .
Archivace dat po půjčení auta
Ve fóru Půjčení auta
2 odpovědi
Do Benátek se dá jet i s dětmi a bude je to bavit: https://www.literak.cz/2018/06/s...benatkach/ .
S dětmi v Benátkách
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Dovolím si sdílet první tři díly cestopisu z mé první zaoceánské cesty do Peruhttps://www.literak.cz/2017/07/p...-priprava/ - jak jsem koupil letenku v akci na CL a užil si své s fleuge.dehttps://www.literak.cz/2018/01/cesta-do-limy/ - jak jsem málem skončil v Amsterdamu, pyramida Huaca Pucllana uprostřed vilkové čtvrti, zážitkový nákup SIM kartyhttps://www.literak.cz/2018/04/n...m-v-cuzcu/ - drsná cesta autobusem, jak mě v Cuzcu ztrapňovala indiánská babička, účinky lístků koky, Sacsayhuamán a Q’enqo.Ještě plánuji dva díly - Inca trail trek a Lima podruhé. Enjoy .
Peru cestopis - Lima, Cuzco, Inca trail
Ve fóru Cestopisy
2 odpovědi
Jeden známý jede na zájezd s CK do Egypta do Hurghady. Teď se bojí letět, že mu tam muslimové uříznou hlavu. Je to volič SPD. Argumenty nezabírají. Znáte někoho podobného? Bojím se, že jediná cesta prozření je vlastní zkušenost. .
Zblbnutí lidé
Ve fóru Co se nevešlo
22 odpovědí
V Barceloně sice už asi každý byl, ale třeba najdete v mém cestopise něco zajímavého. Dal jsem si trasu Sagrada Familia, Park Güell a Temple Expiatori del Sagrat Cor na kopci Tibidabo.https://www.literak.cz/2018/03/s...agrat-cor/ .
Barcelona - cestopis
Ve fóru Cestopisy
10 odpovědí
Pokud někdo letíte do Izraele, mohla by se vám hodit simka. Zaplatil jsem 40 šekelů za sim kartu a 19 šekelů za tarif 1 GB dat (jen data, bez volání a sms). Kartu jsem používal 3,5 dne, zbylá data netuším. Lze předat v Praze 5, případně poslat poštou. Dohodnutou cenu zaplatíte převodem až po návratu, pokud bude vše OK.BigTalk data only 1 GB data / 30 dayshttps://www.partner.co.il/en/-2/.../--bigtalk https://www.partner.co.il/en/-2/...--internet .
Prodám izraelskou SIM kartu
Ve fóru Cestovatelský bazar
2 odpovědi
Letím s dcerou (10 let) do Izraele na 5 dní. Vždy jsme zatím s dětmi lítali celá rodina, tohle je poprvé, co manželka zůstává doma a já mám s sebou dítě. V průvodci se píše, že není třeba vízum. Totéž ZaMini: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encykl...visa.html. Při hledání detailů o B2 vízu jsem narazil na text, že pokud letí jen jeden rodič, je nutný notářem ověřený souhlas druhého rodiče. Musím si něco takového připravit, nebo mám být v klidu? .
Trip jednoho rodiče s dítětem
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
5 odpovědí
Co všechno je třeba vyndat za elektroniku na pás při bezpečnostní kontrole? Píšou notebook, tablet, čtečka, mobil. Ale co třeba powerbanka či kabely? Ja pro jistotu vždycky vyndám všechno a pak to pět minut cpu zpátky do kabely. Když jedu na business trip, tak té elektroniky mívám poměrně dost. A říkám si, zda neni zbytečné vyndávat třeba myš či kabely. Jaké máte zkušenosti? .
Elektronika - bezpečnostní kontrola
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
19 odpovědí
Doufám, že to nebude bráno na CestujLEVNĚ jako provokace, ale celkem by se mi šikl nějaký travel konzultant. Koupil jsem letenky na 2.-5.2. do Izraele, pojedu s dcerkou a nějak mě neláká představa spousty hodin u googlu nad itinerářem. To už radši zaplatím někomu, kdo jej má projetý a poradí, co vidět a jak se tam optimálně dostat. Můžete někoho spolehlivého doporučit? Díky .
Travel consultant
Ve fóru Co vidět a navštívit
3 odpovědi
Jak jsme málem nejeli do Vídně, aneb vlakem do hlavního města bývalé monarchie. Tipy, kam vyrazit s dětmi: https://www.literak.cz/2017/10/viden-s-detmi/ .
Do Vídně s dětmi
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Zkusil jsem hledat hotel, vybral jsem více možností u počtu ubytovaných a popisky (počet dospělých, dětí, věk) se zobrazil bílou barvou na světlém pozadí. Nic moc kontrast  .
Chybky
Ve fóru Cestujlevne.com
33 odpovědí
Na SecretFly se objevila akce na krásný karibský ostrov Aruba z UK. Z Gatwicku je možné letět 28.10. s návratem 5.11. Je to přímý let dlouhý 9h. Koukal jsem na letušku a ta mi z Prahy nabízela lety od 19 tisíc s dvěma přestupy (včetně USA) a délkou letu několik dnů. .
Gatwick - Aruba za 269 liber
Ve fóru Tipy na levné letenky
7 odpovědí
Narazil jsem na skyscanner na zpáteční letenky z Frankfurtu na Kanárské ostrovy v prosinci za 1622 kč. Velice lákavé. Mám jeden dotaz - jaké mají výhody společnosti jako ebookers ci flyhi? Proč by měl někdo přes ně kupovat letenku, když aerolinka je výrazně levnější? .
Las Palmas za 1600 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Díky místní akci s FlyDubai jsme se letos místo do Řecka podívali až na Srí Lanku. Všechny naše zážitky i praktické informace jsem sepsal do cestopisu, který najdete na stránce http://www.literak.cz/2017/08/sr...nu-recka/. .
Srí Lanka s dětmi
Ve fóru Cestopisy
2 odpovědi
Mohli byste mi doporučit a dát kontakt na nějakého solidního taxikáře na Sri Lance? Nechci jednorázovku, ale někoho spolehlivého, s kým bych mohl cestovat po ostrově, co manželka unese :-) Máme děti, takže auto spíše větší, třeba van. Základnu budeme mít v Hikkaduwa. Děkuji. .
Taxikář na Sri Lance
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí