Příspěvky uživatele l.waisova

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ok, to jsem potřebovala slyšet :) Moc děkuji!!! Problémy s AirBerlin mi nějak unikly...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den!

Na Vánoce jsem koupila pro sebe a dašlí lidi letenku od Etihad z Budapešti na jih Indie, s přestupy v Berlíně a Abu Dhabi, nazpět to stejné. Dnes mi došla zpráva, že v obou směrech se lety mezi Abu Dhabi a Berlínem ruší, místo toho se letí z/do Düsseldorfu, ale připojové lety se zatím nezměnily. Přímo na Etihad jsem se dovolat nemohla, ale kupovala jsem přes SA, tak jsem se spojila s nimi. Řekli mi, že se to nyní řeší a během dvou dnů mi pošlou náhradní itinerář, zrušit letenky prý mohu jen, když by se doba letu prodloužila o 8 hodin. Mám nyní strach, že se celý itinerář opravdu překope v náš neprospěch, ale ceny letenek ostatních společností v tu chvíli vyrostou, protože jde o období okolo Vánoc a všichni, komu zruší Etihad let, budou chtít také vracet peníze a přebookovávat. Nevyznáte se prosím někdo v této problematice a nevíte, jestli nemám na vrácení peněz nárok rovnou?

Předem moc děkuji!

0
Zobrazit ve vláknu

Hmm, zajímavé... takže bys třeba v rámci jednoho dne navštívil letecky dvě místa? Jinak Goa / Kérala - za mě doporučuji Kéralu, vracím se tam už po čtvrté a je to pro mě nejúžasnější koutek celé Indie :D Má nádherné hory, pláže, lidi...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Krásný večer!

Už jsem se pokusila vyčíst něco v předchozích tématech o tomto letišti, ale přesto mi to nedá se ještě nepřesvědčit sama... Našla jsem fajn letenku na Jih Indie, kam se chystám ještě s alespoň šesti dalšími lidmi. Cesta by začínala v Budapešti a přelétali bychom do Berlína, kde bychom na přestup na let do Abu Dhabi měli pouze 50 minut. Dá se to stihnout? Jsou terminály Shenghenského prostoru a delších mezinárodních letů v Tegelu poblíž? Když by první let měl zpoždění a přestup jsme nestihli, musí nám Etihad zajistit nejbližší možný let do původně zaplacené destinace?

Předem děkuji za odpovědi!

0
Zobrazit ve vláknu

Moc děkuji oběma všem za odpovědi!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, milí cestovatelé!

Obracím se s dotazem, který tu již asi byl, ale nedohledala jsem bohužel. A sice zrovna hledám pro skupinku min. 6 lidí možnost výhodnějších letenek na jih Indie. Jako nejvýhodnější jsem zatím našla kombinaci letu do Delhi a poté vnitrostátní linkou do Kochinu. U té ideální trasy bychom měli jen 2 hodiny na přestup. Mám tedy více dotazů:

1. dají se takto kombinovat letenky? Je pak asi potřeba si projít celé kolečko - batohy - víza - východ a zpět, že?

2.Létají z letiště Indiry Gandhí vnitrostátní i mezinárodní lety z jedné budovy?

3. Dá se stihnout vše výše popsané a nástup na další spoj za dvě hodiny?

Moc předem děkuji!

0
Zobrazit ve vláknu