Témata uživatele TH

Témata uživatele TH

Téma Poslední reakce
Ahoj,3-9.10 letíme do Irska, chceme projet primárně západní část, od Galway po Ring of Kerry, a zpět do Dublinu.Mátě někdo osobní tipy, kde se ubytovat podél této trasy? (fajn hostely, airbnb, bookng) - tady mám nějaké tipy, ale osobní zkušenost je vždy lepší.Ideálně ubytování, kolem 1300/noc (vesměs je jen minimum levnějších).Děkuju za tipy. .
Západní Irsko
Ve fóru Tipy na ubytování
40 odpovědí
Ahoj, v březnu letíme do Malajsie a chystáme se taky do NP Taman Negara.  Nemá někdo aktuální info o tom, jak to tam funguje s těmi vstupy? Od letoška je prý vstup 30myr za osobu, ale když se koukám na stránky NP tak jsou tam jen ceny balíčků, ale ne samostatný vstup - https://www.tamannegara.asia/pac...an-negara/ Prý není problém dojet až do Kuala Tahan a tam si u rangerů kupit jednotlivé vstupy. Díky.  .
NP Taman Negara | vstupy
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Ahoj všem,v únoru letíme ve dvou do Ho Chi Minh city.Rád bych od cestovatelů, kteří tam byli na cca stejně dlouhou dobu získal tipy, co nevynechat a co navštívit.Moc dní to není, ale budu rád za každé tipy.8.2. máme přílet brzy ráno (6h) a odlet 22.2 v 8:00-Hrubý plán je po příletu letět do Hanoje, tam přespat a vydat se do Ha Giang (2-4 dny). Do 18.2 máme tedy prostor pro to objevovat a tady bych byl rád za tipy.Od 18.2 si chceme dát oraz na Phu Quoc a poslední 2 dny v HCM s tunely v Cu Chi.Klidně uvítám tipy na cestovky, které organizují výlety do džunglí nebo národních parků. S přelety Saigon/Hue/Hanoj se počítá.Díky moc! .
Itinerář | Vietnam 7-22.2.2019
Ve fóru Co vidět a navštívit
14 odpovědí
Ahoj,tak nějak nečekaně poletím do Jižní Korei (ideálně konec října/listopad víceméně kdykoliv). Letenky se aktuálně pohybují od 13k s celkem OK přestupy i dobou letu (LOT, Turkish, Aeroflot), a  do 20k přímé lety (ČSA, Korean Air).Když sem koukal na proběhlé akce (kterých stejně moc do JK není) tak se ceny pohybovaly od cca 7,5k do 10k.Je reálné takhle "narychlo" časem sehnat stejně nízké ceny letenek i koncem října?Díky za tipy a názory. .
Jižní Korea - konec října/listopad
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi