Příspěvky uživatele Marie89

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Vietnam jsem nenašla pod 8K, Tchajwan je 7K a Thajsko mě jako jediné z okolí "nezajímá" smiley Tak to vypadá bledě

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

na přelomu července a srpna letím do Hong Kongu a poslední tři/čtyři dny přemýšlím o změně destinace. Odlet z Honk Kongu (zpáteční), let do 4hod max za co nejlevněji bez nutností víz. Napadá někoho něco kromě Manily? Ať hledám jak hledám, buď je to daleko nebo jsou letenky kolem 10K, což je už moc. Ideálni cena do 4-5K zpáteční za osobu. Případně i cesta lodí na nějaký ostrov apod?

Díky předem za jakýkoliv tip!

Marie

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

jak uz jsem psala vyse, koupila jsem 3 letenky do Malagy v teto "akci" s RyanAir za 1.700,- smiley
Plaz Malagueta (hlavni plaz Malagy) je skvela, pokud navic pujcite auto, nedaleko Malagy najdete krasne a nezalidnene plaze.

Co se tyce ubytovani, rozhodne nedoporucuji 4 hvezdickovy hotel Silken Puerta. Hlucne pokoje - doslova slysite sousedy z okolnich pokoju, daleko od centra a za parkovani v garazich chteli 40eur/den?! smiley) A to jsme byli samozrejme v zone, kde je mozne bezplatne parkovat na ulici!
Kamaradky mely podstatne lepsi a levnejsi ubytovani pres airbnb, konkretne tento byt v samotnem centru: https://www.airbnb.cz/rooms/892057?s=Ti2Y
Posledni den jsme se vydali do Alhambry (Granada), autobusem (7eur) - pokud to mate take v planu, urcite neudelejte stejnou chybu jako my a ZAREZERVUJTE si vstup do zahrad minimalne dva dny predem. Cekaci fronty bez rezervace jsou treba i na dve hodiny, coz je naprosta ztrata casu a nervu smiley)) Registrace s rezervaci: Ticketmaster.es

Marie

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Skvělý tip! Děkuji smiley Koupila jsem 3ks na červen za nádherných 1700,- zpáteční

0
Citovat Zobrazit ve vláknu