Příspěvky uživatele nonameov

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

@voughne

Nemyslel jsem to ve zlém, jen takové doporučení. Pozitivní zprávy se prostě lépe čtou a každý, kdo má trochu zkušeností, ví, co se za takovým cestováním skrývá. Je to prostě náročné i dobrodružné a v tom je to pravé kouzlo.


Sám jsem o Vietnamu přemýšlel a na základě Tvého cestopisu mě to přešlo. Dovolené mám omezené množství a destinací je neúrekom, tak se Vietnam posunul dozadu.


Nemám tady sice žádnou historii, ale trochu se představím. Navštívil jsem už pár zemí (loni a letos 3x Izrael, 2x Švédsko, Makedonie, Rumunsko, Island, Norsko), cestuji sám a vyhýbám se ubytování (vždy) i motorovým dopravním prostředkům (téměř vždy). Prostě spím pod stanem (i v zimě) a jedu na kole nebo jdu pěšky.


Jinak máš můj obdiv za to, že jsi to zvládl a především za to že jsi tu slečnu nezabil. :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máš talent na špatné zprávy. Ale nic si z toho nedělej, většina "cestopisů" je takových, proto je raději nečtu. Teď jsem se přemohl a lituji toho. Snad brzo zapomenu.


Jestli můžu něco doporučit, tak se příště vykašli na všechny negativa a zbytečné podrobnosti. Napiš raději krátce a stručně (to především), co je na místě pěkného a proč tam letět.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Loni jsem projížděl Transylvánií na kole. Z Kluže do Brašova a kolem něho.

Možná najdeš inspiraci ve fotkách, jsou popsané:


http://marin7.rajce.idnes.cz/201...kole/ ;


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý zdroj inspirace. Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mám vyzkoušenou tuhle:


https://www.mtxc.eu/en/how-it-works.html

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Absolvoval už někdo policejní registraci ve Skopje? Dá se to provést přímo na letišti, nebo musím do města? Jedu pod stan, takže hotel to za mě nevyřídí.

0
Zobrazit ve vláknu