Příspěvky uživatele jjoonnyy

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Mobil jsme měli sebou. Kdyby paní v kanclu Flixbusu ve Friedrichshafen byla ochotná s námi komunikovat ,nebo kdyby centrála v Praze byla s námi ochotná komunikovat na toto bychom zapomněli. Ale žel hrají mrtvého brouka, a stačí jen říci : ano věci jsou ukradené, ne věci máte odložené tam a tam,můžete si pro ně přijít. Nebo je vám pošleme. Apod. Apod. Jak jednoduché.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Bohužel jsi vůbec nepochopil tuto situaci. Ano je to ponaučení, že už nikdy nevyužijí Flixbus. Nemůžu si za to sám. Muze za to pouze a jenom Flixbus. Nikdo jiný. Znova to zopakují ,snad to nyní pochopíš : řidič stanovil přestávku na pět minut ,lidé se začali odbavovat, někteří si šli ven zakouřit. Informovali jsme řidiče,že jdeme na WC do nedalekého bahnofu,pryč jsme byli 3minuty. Do pěti minut jsme se vlezli. U jiných dopravců se to nemůže stat.,opět nemáš pravdu. Jel jsem několikrát Regio jetem a tam stewardky cekaji i když má někdo zpoždění z pauzy třeba i 10minut. Vždy stewardky všechno kontroluji cekuji. Jel jsem taktéž několikrát že Severního Irska i z Manchesteru ,společnosti eurolines, a tam také řidič chodí a kontroluje,jestli někdo nechybí. Moje chyba by to byla kdybych :1.neinformoval řidiče 2. Zůstal bych na WC více jak pět minut.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Blbej jsi tak akorát ty. Řidič jasně deklaroval,že zde bude 5 minutová pauza,a někteří cestující šli ven si zakouřit. Přitom byl řidič upozorněn,že jdeme na WC neboť bylo v buse obsazeno a další pan na wc cekal. Na benzínce nestal ani jednou,až tady byla ohlášena pauza. Chápu,jestli si zaměstnanec Flixbusu,tak se ho zastáváš,nebo jsi úplný blb,tak nevím co je horší. Řidič ujel před nosem.Zrejme záměrně ze škodolibostí či absolutní debility. Jinak jsme dokonce byli i toto ohlásit přímo v shopu,2minutky od zastávky, kde prodávají lístky pro Flixbus, a kde seděla arogantní paní,která se s náma vůbec nechtěla bavit. Zkrátka komunikovali s námi všichni,kromě Flixbusu,který nam ani doteď nedal vědět jsem se naše věci našly či ne. Stačí pět minut jednoho telefonátu. Jak děsivé.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu