Příspěvky uživatele Jaime

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Čau, leteli sme s Wizz 02. 04. 2022 BUD - DXB, v Budapesti a ani v Dubaji nikto po nás nechcel žiadny Covid pass alebo očkovanie, len klasická pasovka a toľko. Následne v Dubaji tiež nikto neriešil žiadny Covid. Nazad sme leteli 10. 04. 2022 z AUH - BUD, pričom v Abu Dhabi na letisku a ani po prílete do Budapesti nikto nič s Covidom neriešil a ani nechcel vidieť. 

Pozor ale na to, že v Abu Dhabi je potrebné mať pre prístup do uzavretých verejných priestorov, napr. obchodné domy, Louvre, Sheikh Zayed Mosque a aj pre niektoré hotely negatívny PCR test, ktorý si vyžadujú a kontrolujú pri vstupe. My sme mali len 3 dávky očkovania a žiadny test, pričom pri vstupe do Louvre nám robili zadarmo Ag test, s tým, že ak vyjde pozitívny, tak oni ho zahodia a my môžeme ísť kľudne kam chceme a budeme sa tváriť, že nič sa nestalo. Pri vstupe do mešity nás SBS-kár nechcel pustiť dnu a otočil nás nech ideme preč, pričom my sme obišli rad a vošli cez druhý vchod cez iného SBS-kára dnu, ktorý to mal na háku. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chcel by som sa opýtať, či niekto nebol posledný mesiac v Spojených arabských emirátoch a necestoval autom, resp. busom na vlastnú päsť z Dubaja do Abu Dhabi a ak áno, tak či Vám kontrolovali pred, počas alebo po príchode do Abu Dhabi covid certifikát o očkovaní alebo ich aplikáciu. 

Pýtam sa preto, lebo pred týždňom známeho a všetkých cestujúcich, ktorí išli busom cez cestovku z Dubaja do Abu Dhabi pred nástupom testovali a delegát im oznámil, že je to povinné aj keď sú očkovaní. Mne sa to nezdá, lebo nikde neviem podobné povinnosti nájsť, práve naopak, že očkovaných sa už obmedzenia netýkajú. 

Ďakujem. 

https://u.ae/en/information-and-...in-the-uae

 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu