Témata uživatele Veronika Škvárová

Témata uživatele Veronika Škvárová

Téma Poslední reakce
Při náhodném surfování na netu jsem zjistila, že už celý únor mohou občané ČR i SR vycestovat na osmidenní bezplatná elekronická víza do několika regionů ruského Dálného východu, více info a žádost o víza, zde: https://evisa.kdmid.ru/ Jen tahle víza platí jen v jednom určitém regionu. Ať hledám na netu, jak chci, tak všechny lety jsou s přestupem v Moskvě, kde tohle vízum neplatí.  Umíte někdo poradit, jak se na tato víza dostat do takového Vladivostoku, Chabarovska, nebo na Kamčatku? Při letu přes Moskvu je pravděpodobně třeba mít normální ruské vízum, tedy tahle nabídka není pak pro Evropana žádným zjednodušením v cestování.  .
Elektronické vízum Dálný východ RF
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
3 odpovědi
Od 1. 7. 2019 by mělo být možné si pro návštěvu ruské Kaliningradské oblasti vyřídit přes internet elektronické vízum. Zatím nebyl zveřejněn seznam zemí, pro jejichž občany to bude platit. Jen jsem četla zmínku, že se bude jednat minimálně o 50 zemí a měly by mezi nimi být země schengenu.Tady info v AJ:https://www.tripadvisor.com/Show...trict.htmlTady v RJ:https://russian.rt.com/russia/ne...nnaya-vizaDalší info je třeba dohledat na internetu, ale pouze v ruštině, či angličtině, česky se k tomuto tématu nic nenajde.  .
Elektronické vízum Kaliningradská oblast
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
31 odpovědí
Od 1. 10. si zde bude možné požádat o osmidenní bezplatné vízum do Leningradské oblasti RF, podmínky stejné jako v případě Kaliningradské oblasti, na vízum nebude možné přijet vlakem.https://electronic-visa.kdmid.ru..._home.html .
Vízum Leningradská oblast RF
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
5 odpovědí