Příspěvky uživatele Stun

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Beáta napsal(a):
Jen bych se zeptala, proč Turecko ne? Právě to by splňovalo to, co chcete. Navíc v pohodě bez cestovky.

Turecko mame v planu (nejspis) pristi rok prostrednictvim kolegy/Turka v praci, takze neni duvod tam jed ted "naslepo".

firefly+ napsal(a):
Nevím, jestli chcete zájezd s CK nebo sami? Já když chci jen na pár dnů k moři, tak mám v oblibě španělskou Valencii. Letadlem je to kousek a město je moc pěkné. Mimo jiné je tam nádherné mořské akvárium, které stojí za vidění. Pláže jsou krásné, široké, písečné. Na bookingu najdete mnoho možností ubytování, jak v centru, tak blízko moře. Samozřejmě zde mluvím o cestě bez CK.  

Regulerne planovane dovolene si vzdy resim sam (letenky separe, ubytovani AirBnB, auto...). Nicmene zde asi nemam problem ani s cestovkou, jenze mam nulove zkusenosti s kym ano a s kym ne. Nerad bych zkoncil v nakym kumbalu ve sklepe s plazi uplne narvanou hlava na hlave s lehatkem za 50Eur. Clovek spis od znamych slysi ty "spatne" zkusenosti stlem "s xzy uz nikdy vice, protoze...".

Valencie je velmi dobry napad, tam sme chteli pred Covidem, ale nejak z toho seslo, protoze Covid ... diky.

@Aluska: ad Rhodos ... jako trochu se opalit v planu je, ale zas nechci se vratit jako posledni grilovany kure, ktery ze stanku nikdo nechce :D

Ad cena ... tezko rict, kdyz nevim ani destinaci. Vyznam "normalni peniz" bylo mysleno za beznou ci "lepsi" cenu, ne za vysponovanou cenu uprostred sezony kde se ceka, az se na to nakej blbec chytne. Strelim od boku 20-30k? Beru to spis jako spontalni zalezitost/vylet, je to fakt na posledni chvili. Proste hodit do kufru par veci a hura na letiste. Cena neni mor relevantni, kdyz nevim stat. 30k v Turecku ma jinou "vahu" nez ve Spanelsku...

Sue Ellen Ewing napsal(a):
To je jako někomu radit, co si má zítra uvařit k obědu...

Ano, presne tak. Ale kdyz tohle zminim v kanclu, tak je dost sance, ze se nekdo z kolegu jen tak ozve stylem "Vcera sem mel "yzx" a supr vec". A budto si reknu "eeeeh" a nebo "hmmm, to vubec neni marnej napad"...


Diky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

Se zenou se nam neplanovane naskytla moznost nekam na tyden vypadnout bez deti. Zel dovoleny vetsinou resim alespon pul roku dopredu. Ve vyberu na posledni moment nemam paru tak se jdu radsi zeptat sem...

Kam se divat/kde hledat/nejaky napad na 4-5 noci nekde "za teplem" v terminu 20-27.8. ? (O Recko a Turecko zajem nemame). Odlet klasika Viden, Praha, Bratislava, mozna i to Polsko by se dalo.

Nic narocneho nehledame, proste par dni oddech od vseho, vychlastat trocha more a zpatky domu :)

Predem diky za pripadnej tip!

0
Zobrazit ve vláknu

Hmm Eliat zni zajimave, akorat jsem prisel na to, ze mame propadle pasy. Takze nas to limituje na evropu :/ (8tis za dva "rychlopasy" se nam fakt davat nechce :/). Kazdopadne dik za tip, poznacim si pro priste.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@Jano:  Eeeh, Albansko jako hory v Italii predpokladam, ne Albanie, ze :D

@Petr76: Hmm Istanbul nezni spatne, dik za tip.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdarec,

nejaky zajimavy tip na 3-4 denni vylet na prvni tyden v Breznu (3.-8.3.)? Synator u rodicu tak bychom radi se zenou na par dni nekam vypadli. Nejsme moc na pamatky, spis za prirodou nebo zabavou.


Cena kolem 3tis/os za zpatecni letenku. Idealne odlet z Vidne (ci Brna). Apropos Mallorcu a Maltu uz mame prosmejdenou.


Predem diky za tip!
0
Zobrazit ve vláknu

Diky za odpoved ... Motorizovany "dvoukolo" jsem v zivote neridil, takze bych mel asi trocha bobky. Navic co me bylo receno tak doprava na Malte je tak troska punk, takze ten skutr bych mel o to vetsi obavy, ze me nekdo zrakvi. Mame prcka (nejede s nama) kterej nas jeste nakej patek bude potrebovat, takze tohle radsi riskovat nechci.

Na busy moc nechci byt vazanej. Radi bychom si Maltu (a okolni ostrovy) procestovat jak se nam bude zrovna chtit a v pripade chuti zmenit smer, cas, misto... S autem to problem neni, s Busem uz byt muze.

Ta rychlost me az tak nevadi, stejne budu jezdit jak posranej, protoze se tam jezdi po "spatne" strane silnice smiley

Apropos ta Bugibba byva taky ucpana?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hoj,

muzete nekdo prosim doporucit u koho si pucit auto na Malte za rozumnej peniz ? Pro 2 lidi na 14 dnu (zacatek zari), staci nakej prcek. Nasel jsem enjoycarhire.com, ceny maji az podezrele nizko (?). Dle vseho je to jen broker. Na tripadvisoru jsou tam smiseny recenze, spis dle lokality a odkud vlastne realne auto clovek dostane.

Predem diky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super, diky! Jeste jeden dotaz .... cims to platil? Debitkou, kreditkou nebo hotove?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky za odpoved. Asi tam zkusim poslat email a poptam se.

Apropos asi jde o tohle, ze.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

S dovolenim tohle tema hijacknu, protoze resim obdobnou vec ...

Od koho pujcit auto na Mallorce v lete na 14dnu? Herz a podobni giganti za to chtej palky jak blazen (20tis za prtaty Ford Ka … wtf?). Goldcar jsou pry podvodnici, to nic.

Co jsem nasel tak treba „Record GO“ nabizi Ford Fiesta za 400€ vcetne „logistickeho poplatku“, tedy za nakych 11tis, coz uz by slo. Je v tom i zakladni pojisteni. + teda extra navic cca 65€ za plnou nadrz s tim ze pri navratu vrati za zbyvajici palivo (odstupnovane po 1/8). Vyhoda je, ze se to da zaplatit debitkou dopredu.

Neco mi unika a nebo jsem nasel dobre ?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu