Příspěvky uživatele Lucie _10

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se při cestě na Maledivy vyplatí koupit ubytování pouze se snídaní a poté si dokupovat jídlo a pití, nebo jestli je lepší zaplatit si All-inclusive? Díky :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu. Jaké léky jste si vezli do Dubaje? Vždy sebou vozím léky jako ibalgin, immodium, antikoncepci atd.., ale dočetla jsem se, že v Dubaji mají s některými léky problém co se týče složení? Máte s tím někdo zkušenost? Poradíte mi prosím co si s sebou vzít můžu a co ne, abych se vyhnula nějakým problémům? Děkuji :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji moc :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chci se zeptat na přestup v New Yorku (JFK) - letíme s přestupy poprvé. Máme letět Praha->Frankfurt->New York-> Cancún (Mexico). V NY máme být dopoledne a letí nám to do Cancúnu, až druhý den dopoledne. Je možná prohlídka New Yorku? Pokud ano, co k tomu potřebuji? A jak je to s kufry? Můžeme se odbavit (zbavit kufrů) hned po tom co si je tam po příletu vyzvedneme? Nebo jsou tam nějaké úschovny zavazadel? Při zpáteční cestě (stejná města, opačný směr) si musíme také vyzvednout zavazadlo v NY a znovu ho odbavit? Děkuji moc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu