Témata uživatele David66

Témata uživatele David66

Téma Poslední reakce
Ahoj, nemá někdo zkušenost s parkováním u NUE letiště ? Doslechl jsem se ze je tam moznost cca dve stanice metrem nechat auto zdarma ... diky D .
Norimberk NUE
Ve fóru Letiště
78 odpovědí
Ahoj, nemá někdo zkušenosti jak se dostat z letiste Dubrovnik do centra ? Nasel jsem autobus ale poslední jede ve 21:00 a vzhledem k tomu ze pristaneme ve 20:30, trochu se bojim na to spoléhat. 25.6. kdyby nahodou se někdo pridal muzeme se podelit o taxi  .
Jak se dostat z letistě Dubrovnik do centra?
Ve fóru Letiště
0 odpovědí
Ahoj, Ryanair například 7.6. - 9.6. za 1620,- CZK Frankfurt - Marakéš, já už bohužel tento termín mám plný, tak třeba kdyby chtěl někdo na výlet ..  .
Frankfurt - Marakéš
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Newark - Terminal B, Lufthansa (Senator) lounge Po dlouhem cekani v nevabne odletove hale před check inem Lufthansy, kde si prakticky ani není kde sednout a dalších utrapach při cekani ve frontách před security control je tento salonek jako oáza v pousti. Nachazi se v dlouhe chodbe mezi security control a "gejty", které vyuziva prevazne Lufthansa a SAS. Vstupenku jsem mel diky stesti a nahodnemu upgrade do business class, cili vstup zdarma. Prijemne svedske stoly bohaty vyber napoju. Nicmene velikostne odpovida celkovému dojmu z letiste , které moc nemusim (byl jsem zde 4x a mozna bych toto letiste dal na me treti nejmene oblibene - po CDG a ORY). Kdybych pravdepodobne vstupenku jakymkoliv zpusobem platil, byl bych zklaman. Cesta v business class jumbem Lufthansy je o necem jinem, ale to sem nepatri. Celkove tento salonek asi nebrat.  .
Newark - Terminal B, Lufthansa lounge
Ve fóru Trip reporty z letu
1 odpověď