Témata uživatele matejj

Témata uživatele matejj

Téma Poslední reakce
Ak by mal niekto potreboval last minute letiet do amsterdamu 27.11 dajte vediet mam 2 spiatocne letenky vieden-amsterdam s easyjetom a pravdepodobne ich nevyuzijem (popripade aj return 9.12 ale je to na jednej letenke) vieden-amsterdam Odlet: ne 27 11 16:35 amsterdam-vieden Odlet: pá 09 12 13:55 .
black friday vieden-amsterdam 27.11
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Dobry den, chcel by som sa spytat mali sme pozicane auto v johannesburgu, museli sme zobrat upgrade kedze v kategorii co sme mali booknutu mali len 1 typ auta a tomu sa nedali sklapat zadne sedadla. Kazdopadne upgrade sme sa dohodli na cene 80zar/den, dokopy 960 zar (65eur cca) Po navrate si z karty strhli dalsich 650 zar s odovodnenim ze upgrade bol vypocitany zle. Aj po upozorneni ze sme sa dohodli na cene 80/den (ktora je aj na zmluve) neboli ochotni dane peniaze vratit. Jednalo sa o spolocnost Dollar/thriffty ..mali tam spolocny office Da sa v tomto pripade nejako postupovat alebo je to stratene? Vdaka Matej .
Co si o tom myslite? Ma s nimi niekto skusenosti? .
Carflexi
Ve fóru Půjčení auta
1 odpověď
Ahojte, viete mi niekto poradit letime ryanairom z krakowa ci je v prirucnej batozine povoleny stan (plast nebude problem ale ked tak tie tyce) a konzervy (tuniak 250ml/g) popripade ci sa da dat zadarmo ta batozina do podpalubia. Mate s tym niekto skusenosti? .
ryanair prirucna batozina konzervy
Ve fóru Letecké společnosti
10 odpovědí