Témata uživatele Skypy-1992

Témata uživatele Skypy-1992

Téma Poslední reakce
Prosím o radu. Koupil jsem si zpáteční letenky na Maltu. Letím pouze s příručním zavazadlem a tak jsem si žádné zavazadlo nepřikupoval. V elektronické letence, která mi přišla na email mám u zpáteční letenky kolonku: 1 ks zapsané zavazadlo, ale u letenky tam mám v kolonce: žádné zapsané zavazadlo. Prosím o radu, zda v případě, že není zapsané žádné zavazadlo platí pravidlo, že si mohu na palubu vzít jedno příruční zavazdlo či vůbec žádné. Děkuji za odpověď. Letím s Czech airlines. Honza .
Letenky přes Tripsta.cz
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Prosím o pomoc, Když jsem si chtěl objednat přes společnost Iberia letenky stala se mi 2 X stejná věc. Vyhledal jsem si letenky, zakliknul cenu letu tam i zpět, vyplnit kontaktní formuláře i s emailovou adresou a když už jsem odklikl krok objednat a zaplatit automaticky mě to přesměrovalo na oficiální stránku Iberie s nápisem: nabídka není momentálně k dispozici. Toto mi udělalo dvakrát za sebou, ikdyž jsem změnil čas letů apod. Nevíte čím to je? Jestli jsou lety již vyprodané nebo je to jen chyba serveru?? Díky za info  .
Problém s objednáním letenky
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Ahoj, prosím o pomoc sehnat levnou letenku pro 2 dospělé osoby na Kanáry (Las Palmas). Termín odletu 13.8. -+ 3 dny a nejlépe aspoň na 10 až 14 dní. Praha, Bratislava popř. i Německo. Moc díky!  .
Levná letenka na Kanáry (Las Palmas) v srpnu
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí